Revision [587]

This is an old revision of DeepBlackSky14 made by AdminDare on 2017-04-08 17:02:26.

 

Devil and the Deep Black Sky 14: Luutnantti Garcia<-- 13: Kotimaan anarkistit - 15: -->

"Ei helvetti, teillähän on vaarana tosiaan kuolla."
- Liam Garcia

 


Lomaltapaluu


 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/Kuvitus/ss_komentoketju.jpg)

Elokuun ensimmäisenä päivänä Saint Sunniva palaa palvelukseen. Ger∂riltä alukseen nousevat miehistön jäsenet ovat vaihtelevan krapulaisia, etenkin Falk, jonka kaverit ovat juottaneet häntä viimeisen siviili-illan kunniaksi. Scholl saapuu paikalle käsiraudoissa CDC:n saattamana.

Aluksella selviää, että Murrietan paikalle varusmiesupseerikokelaaksi ei olekaan ylennetty Holst, vaan asejärjestelmä-AU Douglas. Holst on saanut pelkästään kersantin natsat palvelusvuosiensa vuoksi, ja hän on todella käärmeissään. Näyttää myös siltä, että häntä on tasan tarkkaan lakannut nappamasta mikään ehdottoman minimin ylitse. Muutoin koko aluksen miehistö on ennallaan - täydennyksiä ei ole saatu, mutta toisaalta kukaan uusi ei ole päättänyt jäädä siviiliin. Jopa Mackay on edelleen vahvuudessa.

Kapteenin käskynjaossa kerrotaan, että Saint Sunniva on lähdössä pitkälle komennukselle Jupiterin kreikkalaisten asteroidien suuntaan, ja että tälle komennukselle mukaan on tulossa ulkopuolinen konsultti, joka poimitaan matkan varrelta. Sillalla päivystävälle Iglesiasille selviää, että konsultti on tulossa Tasavallan ulkopuolelta, ja että hänen saapumiseens valmistaudutaan järjestämällä aluksen turvajärjestelmiä uudelleen.

Eräällä miehistökannella on tyhjä hytti, ja Mackay kysyy Colemanilta, voisivatko hän ja kaverinsa Bogedal muuttaa sinne: kummankin tämänhetkinen seura on hieman raskasta. Coleman tarkistaa hytin ja takavarikoi sieltä ensin ainakin kahden henkilön viinakätkön, mutta päätyy lopulta siihen tulokseen, ettei hän halua aivan ansiottomasti sitä Mackaylle antaa. Coleman sanoo, että Mackayn pitää osoittaa ansaitsevansa hytti.

Kapteeni Halkenhvad vaikuttaa Skarsgardia kontrolloivammalta ja kulmikkaammalta komentajalta, mutta mitään konkreettista kriisiä hän ei synnytä. Falk sen sijaan on paikalla, kun aliluutnantti Guanchana käy kertomalla Holstille, että reaktorialiupseeri Klebb on jäämässä pois palveluksesta viiden kuukauden kuluttua, ja alus jää vaille reaktori-AU:ta. Guanchana toivoisi, että Holst ilmoittautuisi vapaaehtoiseksi siirtymään tähän tehtävään, hänellä kun on myös reaktoripuolen osaamista. Holst tekee selväksi, että hänellä ei ole mitään aikomusta tehdä mitään moista. Guanchana on hieman yllättynyt, mutta sanoo, että lopulta nimityksen tekee kapteeni.

Coleman saa kuulla tilanteesta, ja käy kertomassa Guanchanalle, että hän voisi olla kiinnostunut reaktori-AU:n pestistä. Hän ei toki fuusioreaktoreista osaa kuin perusteet, mutta viidessä kuukaudessa hän ehtii kyllä opetella niitä jos hän tahtoo. Guanchana on tyytyväinen tähän, ja sanoo vievänsä toiveen eteenpäin.

Viikon verran Saint Sunniva kiihdyttää kreikkalaisten suuntaan. Sen jälkeen se saa lennossa ajoainetankkauksen, ja samalla se saa yhteyden pienempään alukseen, joka sen on määrä kohdata. Upseeristolle ja aliupseeristolle kerrotaan, että alukselle tulee Planetary Consortiumin edustaja konsultoimaan operaatiossa, jonka Avaruusjoukot ja Konsortio aikovat suorittaa yhdessä. Ilmoitusta seuraa hämmennys ja huhumylly.

Konsultti saapuu


Pelinjohtajan kommentteja


Olen päivittänyt myös Saint Sunnivan 3d-mallin ja alusta esittelevän sivun. Esim. hyttijakoa avataan siellä tarkemmin. Oikeasti tuolla sivulla on tällä hetkellä ihan helkkaristi detaljia, enemmän kuin pelissä koskaan varmaan tarvitaan.
<-- 13: Kotimaan anarkistit - 15: -->CategoryPelit - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki