Wiki source for alHamar


Show raw source

===HAIDAH AL-HAMAR===

{{image url="images/al-hamar_po2.jpg" width="300"}}
(Pelaaja: Karo)

**Petty Officer 2nd Class Haidah Al-Hamar**
Nuevo Tagle, Callisto; born 2125. 172 cm, 59 kg
FLAT: ST 9 DX 10 IQ 10 WILL 10 HT 11
Speed 5.25
IMPLANTS: Basic Biomods
Military Rank 1 (Petty Officer), Gullibility, Language Talent +2, Duty: JSF
Spanish, English, Javanese, Scandinavian, Korean-10, Russian-9, Savoir-Faire (military)-12, Mathematics-9, Guns (kinetic)-10, Free Fall-10, Vacc Suit-10, Memetic Resistance-10, Life Support Ops-9, El Ops (astronav)-8, El ops (commo)-8, Savoir-Faire (military)-10, Tactics-9, Gesture-9, Gunner-11, Bard-11, Fast Talk-12, Leadership-11, Carousing-12
Gossip; Not very fond of PO Lavazzi


===Kunniamerkit===

Bronze Ribbon (1 vuosi palvelusta)

===Tehtävä: Asejärjestelmä-AU; 1. aseryhmä===

Saint Eskil on taisteluristeilijä: laivastotaistelun moukari, joka pystyy kuitenkin toimimaan myös yksin. Alus on vahvasti aseistettu ja lujasti panssaroitu, ja pystyy sekä ottamaan osumaa että antamaan sitä. Sen erityinen ässä hihassa on elektroninen sodankäynti, mutta asejärjestelmien kannalta olennaisempaa on nopea ja tuhoisa hyökkäyskapasiteetti, aina antimateriaohjuksiin asti.

Kaikki aluksen asejärjestelmät ovat
- raidetykki (suoraan eteenpäin ampuva, pitkä kantama, hirveä tuhovoima mutta hyvin vaikea osua)
- laser (ohjustorjunta ja lähipuolustus joka suuntaan; hyvin tarkka, kohtalainen tuhovoima täsmällisiin iskuihin, mutta lyhyt kantama)
- ohjukset (järeä asejärjestelmä: ydin- ja antimateriakärkiä, pitkä kantama, suuri tuhovoima, helppo havaita, altis häirinnälle)
- dronet (itsenäisiä taistelurobotteja, jotka heitetään ulos ja jotka pommittavat vihollisia lasereilla, ammuksilla tai mikro-ohjuksilla)

1. aseryhmä huolehtii raidetykistä ja lasereista. avustaa aseistuksen kunnossapidossa ja tähtäämisessä. Se analysoi tuliratkaisuja ja huoltaa fire-and-forget -asejärjestelmiä. Ase-AU toimii valmiusvastaavana, huolehtii asejärjestelmien jatkuvasta miehittämisestä ja siitä, että jokaisella hetkellä Saint Eskil on valmis puolustautumaan. Hän toteuttaa asejärjestelmäupseerin laatimaa valmiussuunnitelmaa. 1. aseryhmä vastaa aseupseerille (alil. Falk).

Asejärjestelmät on yksi aluksen halutuimmista palvelushaaroista kunnianhimoisille tyypeille: työ on älyllistä ja tärkeää, osallistuminen kaikkeen toimintaan on korkeaa eikä asehenkilöstöä käytetä mihinkään turhanpäiväisyyteen. Se edellyttää hyviä hermoja, kärsivällisyyttä ja matemaattista osaamista - ja toisinaan salamannopeiden päätösten tekemistä paineen alla.

----
CategoryHahmot
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki