Wiki source for Wikiohje


Show raw source

Pelikampanjan sivut on toteutettu kokonaan wikinä. Käytetty järjestelmä on [[Wikka:HomePage| WikkaWiki]]. Sivujen katselu on mahdollista kaikille, mutta muokkaaminen tai kommentointi vaatii tunnuksia, joita on vain pelaajilla.

Pelaajien on sallittua ja kaikin puolin toivottavaa tuoda tänne sisältöä - joko uusia sivuja luomalla tai olemassaolevia muokkaamalla. Pelinjohto päivittää tänne pelikertojen kuvauksia, jaksoluetteloa, hahmokuvauksia jne. Pelaajat saavat muokata sisältöä miten parhaaksi näkevät.

Wiki ei oletuksena ole diegeettinen.

===Tekniset käyttöohjeet===

Tekstin editointiohjeita löytyy sivulta FormattingRules. Editointia voi kokeilla [[SandBox| hiekkalaatikossa]] (jota voi editoida jopa kirjautumatta). Sivueditointi toimii yksinkertaisesti **tuplaklikkaamalla sivua**.

Uuden sivun voi luoda helpoimmin syöttämällä www-selaimen osoitekenttään sivun nimen, vaikkapa

//""http://posthuman.karmavector.org/munhahmonsivu""//

Tällöin wiki kysyy, haluatko luoda sivun.

===Kuvat===

++Kuvan upload-ominaisuutta ei ole tätä kirjoittaessa otettu käyttöön. Kuvia voi sivuille lisätä, mutta itse kuvien on sijaittava jossain muualla webissä. Jos kuvanlisäilyä kovasti halutaan, voin koettaa päivittää versioon jossa tällainen toimii.++

Kuvauploadeista katso [[Kuvitus]]

===Salaisuudet wikissä===

Wikiin voi tehdä myös salaisia sivuja määräämällä että muilla ei ole lukuoikeuksia luomaasi sivuun. Tämä tehdään alalaidan "Edit ""ACLs"" " (access control lists) -linkistä. Luo ensin sivu, kirjoita sinne jotain sisältöä, sitten klikkaa "Edit ""ACLs"" " ja anna vain omalle tunnuksellesi oikeus lukea sivua. (Pelinjohto pääsee täällä kaikkialle, tietty.)

----
CategoryWiki
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki