Pelikampanjan sivut on toteutettu kokonaan wikinä. Käytetty järjestelmä on WikkaWiki. Sivujen katselu on mahdollista kaikille, mutta muokkaaminen tai kommentointi vaatii tunnuksia, joita on vain pelaajilla.

Pelaajien on sallittua ja kaikin puolin toivottavaa tuoda tänne sisältöä - joko uusia sivuja luomalla tai olemassaolevia muokkaamalla. Pelinjohto päivittää tänne pelikertojen kuvauksia, jaksoluetteloa, hahmokuvauksia jne. Pelaajat saavat muokata sisältöä miten parhaaksi näkevät.

Wiki ei oletuksena ole diegeettinen.

Tekniset käyttöohjeet


Tekstin editointiohjeita löytyy sivulta FormattingRules. Editointia voi kokeilla hiekkalaatikossa (jota voi editoida jopa kirjautumatta). Sivueditointi toimii yksinkertaisesti tuplaklikkaamalla sivua.

Uuden sivun voi luoda helpoimmin syöttämällä www-selaimen osoitekenttään sivun nimen, vaikkapa

http://posthuman.karmavector.org/munhahmonsivu

Tällöin wiki kysyy, haluatko luoda sivun.

Kuvat


Kuvan upload-ominaisuutta ei ole tätä kirjoittaessa otettu käyttöön. Kuvia voi sivuille lisätä, mutta itse kuvien on sijaittava jossain muualla webissä. Jos kuvanlisäilyä kovasti halutaan, voin koettaa päivittää versioon jossa tällainen toimii.

Kuvauploadeista katso Kuvitus

Salaisuudet wikissä


Wikiin voi tehdä myös salaisia sivuja määräämällä että muilla ei ole lukuoikeuksia luomaasi sivuun. Tämä tehdään alalaidan "Edit ACLs " (access control lists) -linkistä. Luo ensin sivu, kirjoita sinne jotain sisältöä, sitten klikkaa "Edit ACLs " ja anna vain omalle tunnuksellesi oikeus lukea sivua. (Pelinjohto pääsee täällä kaikkialle, tietty.)


CategoryWiki
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki