Revision history for Sirenum001


Revision [1796]

Last edited on 2022-08-28 07:37:11 by AdminDare
Additions:
[[Sirenum000a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre -->]]
[[Sirenum000a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre -->]]
Deletions:
[[Sirenum000a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre]]
[[Sirenum000a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre]]


Revision [1793]

Edited on 2022-08-27 14:46:21 by AdminDare
Deletions:
[[Sirenum001a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre]]


Revision [1791]

Edited on 2022-08-27 13:18:43 by AdminDare
Additions:
[[Sirenum000a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre]]


Revision [1725]

Edited on 2022-05-28 11:36:21 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
[[Sirenum001a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre]]
[[Sirenum001a|<-- Sirenum: Esinäytös]] - [[Sirenum002|Sirenum 2: Next Life Centre]]
Deletions:
[[Sirenum001a|<-- Sirenum: Esinäytös]]
[[Sirenum001a|<-- Sirenum: Esinäytös]]


Revision [1715]

Edited on 2022-05-26 09:59:28 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
Nittaya on tehnyt päivän palaveretia ja paperitöitä. Sunanin toimistossa on vieraillut **Ibrahim Montague**, Fa Jing -yhtiön vuokratyöläisten työnjohtaja, ja Sunan pudistelee tälle päätään. Hän mainitsee, että Ibrahim on koettanut rajoittaa ryhmänsä jäsenten verkkoyhteyksiä, ja Sunan on tehnyt Ibrahimille selväksi, että tällainen ei käy.
Deletions:
Nittaya on tehnyt päivän palaveretia ja paperitöitä. Sunanin toimistossa on vieraillut **Ibrahim Montague**, Fa Jing -yhtiön vuokratyöläisten työnjohtaja, ja Sunan pudistelee tälle päätään. Hän mainitsee, että Ibrahim on koettanut rajoittaa ryhmänsä jäsenten verkkoyhteyksiä, ja on tehnyt tälle selväksi, että tämä ei käy.


Revision [1712]

Edited on 2022-05-24 18:04:44 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
{{image url="images/isra_flat_001.jpg" width="800"}}


Revision [1711]

Edited on 2022-05-24 05:45:05 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
Nittaya palaa kotiin juttelemaan Sunanin kanssa tapahtuneesta. Sunan hämmästelee, että Mi-sook on palkannut Wintonin kaltaisen rasittavan hölmön. Hän itse kertoo jutelleensa jalostuksessa työskentelevän **Tan-Xuan Samin** kassa Fa Jingin velkaorjista. Tan-Xuan on aktiivinen Barsoomin liikkeen kannattaja, ja on varmistanut, että Fa Jingin velkaorjat tietävät oikeutensa, osaavat tarvittaessa pyytää juristia paikalle, ja muutenkaan eivät ole kyykytettävissä. Ibrahim ei haluaisi Liikkeen agitaattoreiden sekaantuvan toimintaansa, mutta Sunan kokee, että on tärkeää että huonossa tilanteessa olevat velkaorjat tietävät oikeutensa. Ibrahim on toki itsekin velkaorja, mutta hän on melkein suorittanut viiden vuoden jaksonsa Fa Jingille ja on pian vapaa.
Jutellaan myös Isran morfinvaihtoideoista, ja mahdollisuudesta, että Nittayakin vaihtaa kehoa. Sunan on muka-kauhistunut siitä, että hänen kaunis puolisonsa aikoo vaihtaa johonkin nykyistä vähemmän täydelliseen kehoon, mutta toki ymmärtää, että Nittayan työ on raskasta, ja ikääntyvä rustermorfi pitää jossain vaiheessa korvata. Sunanin pitäisi varmaan tehdä samoin, tosin toimistotyötä tekevällä maistraatilla, jonka morfi on pari vuotta Nittayan morfia nuorempi, ei vielä ole suurta painetta tähän. Pariskunta katselee katalogeja ennen nukkumaanmenoa, ja löytää sieltä päättömiä ajatuksia siitä, millaisen voisi hankkia. Sunan myös ennustaa, että jos Nittaya hankkii uuden morfin, Nopadonin vaatimus saada itselleenkin sellainen moninkertaistuu.
Deletions:
Nittaya palaa kotiin juttelemaan Sunanin kanssa morfi-ideoista. Sunan on muka-kauhistunut siitä, että hänen kaunis puolisonsa aikoo vaihtaa johonkin vähemmän täydelliseen kehoon, mutta toki ymmärtää, että Nittayan työ on raskasta, ja ikääntyvä rustermorfi pitää jossain vaiheessa korvata. Sunanin pitäisi varmaan tehdä samoin, tosin toimistotyötä tekevällä maistraatilla, jonka morfi on pari vuotta Nittayan morfia nuorempi, ei vielä ole suurta painetta tähän. Pariskunta katselee katalogeja ennen nukkumaanmenoa, ja löytää sieltä päättömiä ajatuksia siitä, millaisen voisi hankkia. Sunan myös ennustaa, että jos Nittaya hankkii uuden morfin, Nopadonin vaatimus saada itselleenkin sellainen moninkertaistuu.


Revision [1710]

Edited on 2022-05-24 05:39:12 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
{{image url="images/shawn_winton.jpg" width="200" class="right" title="Shawn Winton"}}Sisällä asiakkaat ovat selvästi hätkähtäneitä. Esiintymislavan lähellä olevan pöytäryhmän luona on suurin ruster, jonka Nittaya on koskaan nähnyt. Se pitää jonkinlaisessa hallintaotteessa **Xiang**-nimistä neosimpanssia, yhtä Khlun Luk Himin asukkaista. Tämä on melkoinen saavutus, koska simpanssit ovat huomattavan vahvoja. Nittaya huutaa tappelua pysähtymään, ja tuntematon rusteri kääntyy häneen päin. Nuoren miehen ilmeessä ja elekielessä on huomattavaa itsevarmuutta, ja hänellä näyttää olevan pistooli, mutta tämä ei ole sinänsä harvinaista. Kun hänen huomionsa kiinnittyy hetkeksi muualle, Xiang ottaa varpaillaan kiinni miehen kädestä, ja kiepauttaa itsensä irti hallintaotteesta. Nittayasta tuntuu, että mies ei ymmärrä hänen puhettaan, ja vastaus tuleekin englanniksi.
Deletions:
{{image url="images/shawn_winton.jpg" width="200" class="right"}}Sisällä asiakkaat ovat selvästi hätkähtäneitä. Esiintymislavan lähellä olevan pöytäryhmän luona on suurin ruster, jonka Nittaya on koskaan nähnyt. Se pitää jonkinlaisessa hallintaotteessa **Xiang**-nimistä neosimpanssia, yhtä Khlun Luk Himin asukkaista. Tämä on melkoinen saavutus, koska simpanssit ovat huomattavan vahvoja. Nittaya huutaa tappelua pysähtymään, ja tuntematon rusteri kääntyy häneen päin. Nuoren miehen ilmeessä ja elekielessä on huomattavaa itsevarmuutta, ja hänellä näyttää olevan pistooli, mutta tämä ei ole sinänsä harvinaista. Kun hänen huomionsa kiinnittyy hetkeksi muualle, Xiang ottaa varpaillaan kiinni miehen kädestä, ja kiepauttaa itsensä irti hallintaotteesta. Nittayasta tuntuu, että mies ei ymmärrä hänen puhettaan, ja vastaus tuleekin englanniksi.


Revision [1709]

Edited on 2022-05-24 05:35:27 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
----
CategorySirenum - CategoryPelit


Revision [1707]

Edited on 2022-05-24 05:34:39 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
===Ravintolaongelmia===
Nittaya istuttaa miehen pöytään ja esittäytyy. Miehen verkkolaitteiden simultaanitulkkaus tuntuu bugaavan, joten Nittaya tuottaa omalla tulkkauslaitteistollaan englantia. Mies sanoo nimekseen **Shawn Winton** ja olevansa kotoisin Burton Pointista. Nittaya toteaa, että loukkaava käytös ei täällä käy; Winton väittää simpanssien olleen vain huumorintajuttomia. On kohtalaisen ilmeistä, että Winton on vain heittänyt Xiangille rasistista vittuilua, kunnes Xiang on kiukustunut ja käynyt päälle. Kun Nittaya ei tunnu olevan kiinnostunut muista selityksistä, Winton koettaa saada AR-profiilinsa jotenkin toimimaan, ja valittaa, että hänellä on verkkoistukkaissaan virus, joka on sotkenut hänen simultaanitulkkinsa ja AR-näkymänsä. Sitten Winton turhautuu ja kaivaa taskusta kuluneen ekton, jolla hän tekee jotain profiililleen. Yhtäkkiä profiilikuvaan ilmestyy tähti, ja Erävartion jääkärin tunniste.
Nittaya on hieman yllättynyt, muttei varsinaisesti vaikuttunut. Hänen puhuttelunsa sävy Wintonille pysyy tiukkana. Kun Winton tajuaa, että hän ei saa erävartijanappuloillaan täältä kunnioitusta, hän lähtee pois. Nittaya seuraa valvontakameroista, kuinka Winton käväisee läheisessä räätälissä koettamassa flirttailla myyjän kanssa (myyjä ei tästä oikein innostu). Nittaya lähettää tietoliikenneinsinöörin tarjoamaan Wintonille apua verkkoistukkaiden puhdistamisessa viruksesta, mutta Winton kieltäytyy. Hän etenee autotalliin ja ottaa autonsa, nousee autohissillä pinnalle, ja ajaa tiehensä.
===Apinakylässä===
Tämän jälkeen Nittaya käy neohominidien asuinkuplassa juttelemassa Xiangin kanssa. Asuinkupla on sisäpiha, jota ympäröi luhtikäytäviä ja asuntoja. Sisäpihan seinät ja katto ovat täynnä kiipeilytelineinä toimivia putkia. Apinakylän sisäpihalla Nittayaa tervehditään. Gorilla kertoo lapsille jotakin satua. Xiang ja hänen kaverinsa ovat kaljalla kiipeilytelineistön huipulla. Nittaya nousee sinne myös. Neohominideille suunniteltu telineistö on rusterille vaativa, mutta Nittaya on taitava kiipeilijä, ja vaikka se vaatiikin häneltä vähän äheltämistä, hän selviää huipulle.
Xiang on käärmeissään siitä, että hänet ajettiin ulos kantapaikastaan, mutta kun Nittaya kertoo, että mies oli erävartija, Xiangin harmistus vaihtuu hämmästykseksi. Hän myös hyväksyy Nittayan pahoittelun tapahtuneesta, ja ilmeisesti hänen tietoonsa on kantautunut myös se, että Nittaya suunnilleen haukkui miehen pystyyn ja ilmoitti että jos hän ei osaa käyttäytyä, hän lähtee. Lopulta kiipeilytelineen latvassa ollaan aivan sovussa, ja Nittayallekin tarjotaan olut.
Illan päätteeksi Nittaya käväisee vielä Isran luona syömässä vähän jälkiruokaa ja kertomassa tapahtumista. Israkin puistelee päätään Wintonin ääliömäisyydelle. Tästä riippumatta todetaan, että lähiaikana käydään Pavonis Cityssä katsomassa morfeja.
Nittaya palaa kotiin juttelemaan Sunanin kanssa morfi-ideoista. Sunan on muka-kauhistunut siitä, että hänen kaunis puolisonsa aikoo vaihtaa johonkin vähemmän täydelliseen kehoon, mutta toki ymmärtää, että Nittayan työ on raskasta, ja ikääntyvä rustermorfi pitää jossain vaiheessa korvata. Sunanin pitäisi varmaan tehdä samoin, tosin toimistotyötä tekevällä maistraatilla, jonka morfi on pari vuotta Nittayan morfia nuorempi, ei vielä ole suurta painetta tähän. Pariskunta katselee katalogeja ennen nukkumaanmenoa, ja löytää sieltä päättömiä ajatuksia siitä, millaisen voisi hankkia. Sunan myös ennustaa, että jos Nittaya hankkii uuden morfin, Nopadonin vaatimus saada itselleenkin sellainen moninkertaistuu.
Deletions:
===Ravintolakriisi===
Nittaya istuttaa miehen pöytään ja esittäytyy. Miehen verkkolaitteiden simultaanitulkkaus tuntuu bugaavan, joten Nittaya tuottaa omalla tulkkauslaitteistollaan englantia. Mies sanoo nimekseen **Shawn Winton** ja olevansa kotoisin Burton Pointista. Nittaya toteaa, että loukkaava käytös ei täällä käy; Shawn väittää simpanssien olleen vain huumorintajuttomia. Kun Nittaya ei tunnu olevan kiinnostunut selityksistä, Shawn koettaa saada AR-profiilinsa jotenkin toimimaan, sitten turhautuu ja kaivaa taskusta kuluneen ekton, jolla hän tekee jotain profiililleen. Yhtäkkiä profiilikuvaan ilmestyy tähti, ja Erävartion jääkärin tunniste.


Revision [1706]

Edited on 2022-05-23 18:59:52 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
{{image url="images/shawn_winton.jpg" width="200" class="right"}}Sisällä asiakkaat ovat selvästi hätkähtäneitä. Esiintymislavan lähellä olevan pöytäryhmän luona on suurin ruster, jonka Nittaya on koskaan nähnyt. Se pitää jonkinlaisessa hallintaotteessa **Xiang**-nimistä neosimpanssia, yhtä Khlun Luk Himin asukkaista. Tämä on melkoinen saavutus, koska simpanssit ovat huomattavan vahvoja. Nittaya huutaa tappelua pysähtymään, ja tuntematon rusteri kääntyy häneen päin. Nuoren miehen ilmeessä ja elekielessä on huomattavaa itsevarmuutta, ja hänellä näyttää olevan pistooli, mutta tämä ei ole sinänsä harvinaista. Kun hänen huomionsa kiinnittyy hetkeksi muualle, Xiang ottaa varpaillaan kiinni miehen kädestä, ja kiepauttaa itsensä irti hallintaotteesta. Nittayasta tuntuu, että mies ei ymmärrä hänen puhettaan, ja vastaus tuleekin englanniksi.
Deletions:
Sisällä asiakkaat ovat selvästi hätkähtäneitä. Esiintymislavan lähellä olevan pöytäryhmän luona on suurin ruster, jonka Nittaya on koskaan nähnyt. Se pitää jonkinlaisessa hallintaotteessa **Xiang**-nimistä neosimpanssia, yhtä Khlun Luk Himin asukkaista. Tämä on melkoinen saavutus, koska simpanssit ovat huomattavan vahvoja. Nittaya huutaa tappelua pysähtymään, ja tuntematon rusteri kääntyy häneen päin. Nuoren miehen ilmeessä ja elekielessä on huomattavaa itsevarmuutta, ja hänellä näyttää olevan pistooli, mutta tämä ei ole sinänsä harvinaista. Kun hänen huomionsa kiinnittyy hetkeksi muualle, Xiang ottaa varpaillaan kiinni miehen kädestä, ja kiepauttaa itsensä irti hallintaotteesta. Nittayasta tuntuu, että mies ei ymmärrä hänen puhettaan, ja vastaus tuleekin englanniksi.


Revision [1705]

Edited on 2022-05-23 18:58:19 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
Nittaya istuttaa miehen pöytään ja esittäytyy. Miehen verkkolaitteiden simultaanitulkkaus tuntuu bugaavan, joten Nittaya tuottaa omalla tulkkauslaitteistollaan englantia. Mies sanoo nimekseen **Shawn Winton** ja olevansa kotoisin Burton Pointista. Nittaya toteaa, että loukkaava käytös ei täällä käy; Shawn väittää simpanssien olleen vain huumorintajuttomia. Kun Nittaya ei tunnu olevan kiinnostunut selityksistä, Shawn koettaa saada AR-profiilinsa jotenkin toimimaan, sitten turhautuu ja kaivaa taskusta kuluneen ekton, jolla hän tekee jotain profiililleen. Yhtäkkiä profiilikuvaan ilmestyy tähti, ja Erävartion jääkärin tunniste.
Deletions:
Nittaya istuttaa miehen pöytään ja esittäytyy. Miehen verkkolaitteiden simultaanitulkkaus tuntuu bugaavan, joten Nittaya tuottaa omalla tulkkauslaitteistollaan englantia. Mies sanoo nimekseen Shawn Winton. Nittaya toteaa, että loukkaava käytös ei täällä käy; Shawn väittää simpanssien olleen vain huumorintajuttomia. Kun Nittaya ei tunnu olevan kiinnostunut selityksistä, Shawn koettaa saada AR-profiilinsa jotenkin toimimaan, sitten turhautuu ja kaivaa taskusta kuluneen ekton, jolla hän tekee jotain profiililleen. Yhtäkkiä profiilikuvaan ilmestyy tähti, ja Erävartion jääkärin tunniste.


Revision [1704]

Edited on 2022-05-23 18:57:59 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
Nittaya komentaa kaikkia rauhoittumaan. Mies sanoo olevansa ihan rauhallinen ja tämän marakatin tässä käyneen hänen kimppuunsa. Haukkumanimi saa Xiangin kimpaantumaan ja hän karkaa taas miehen päälle, mutta Nittaya astuu askeleen eteenpäin ja tekee selväksi, että seuraavasta iskusta lennetään putkaan. Xiang vetäytyy irti miehestä, joka ei itsekään jatka riehumistaan. Suunnilleen tässä vaiheessa Bangkokiin törmää neljä muuta simpanssia, jotka ovat tulleet auttamaan kaveriaan. Nittayalla on kuitenkin jo ote tilanteesta, ja hän ottaa miehen puhutteluun. Xiang ja simpanssit näyttävät toivovan, että Nittaya heittäisi tyypin ulos, mutta kun hän ei näin tee, simpanssit poistuvat baarista mielenosoituksellisesti.
Nittaya istuttaa miehen pöytään ja esittäytyy. Miehen verkkolaitteiden simultaanitulkkaus tuntuu bugaavan, joten Nittaya tuottaa omalla tulkkauslaitteistollaan englantia. Mies sanoo nimekseen Shawn Winton. Nittaya toteaa, että loukkaava käytös ei täällä käy; Shawn väittää simpanssien olleen vain huumorintajuttomia. Kun Nittaya ei tunnu olevan kiinnostunut selityksistä, Shawn koettaa saada AR-profiilinsa jotenkin toimimaan, sitten turhautuu ja kaivaa taskusta kuluneen ekton, jolla hän tekee jotain profiililleen. Yhtäkkiä profiilikuvaan ilmestyy tähti, ja Erävartion jääkärin tunniste.


Revision [1703]

Edited on 2022-05-23 18:45:12 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
Katalogin selaaminen keskeytyy, kun ravintoloitsija **Dohm-Phu Mac** tiputtaa Nittayalle viestin: "//täällä on tappelu, tule oitis"//. Nittaya nousee tyynyltään ja sanoo Isralle, että hänen pitää mennä. Hän hyppää ulos avoimesta ikkunasta, laskeutuu 8 metrin alapuolella olevalle promenadille, ja etenee vauhdilla Club Bangkokiin.
Deletions:
Katalogin selaaminen keskeytyy, kun ravintoloitsija **Dohm-Phu Mac** tiputtaa Nittayalle viestin: "//täällä on tappelu, tule oitis". Nittaya nousee tyynyltään ja sanoo Isralle, että hänen pitää mennä. Hän hyppää ulos avoimesta ikkunasta, laskeutuu 8 metrin alapuolella olevalle promenadille, ja etenee vauhdilla Club Bangkokiin.


Revision [1702]

Edited on 2022-05-23 18:43:47 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Additions:
Isra heittää AR-näkymään morfikauppiaiden katalogin. Jos rahaa olisi paljon, tarjolla olisi kaikkea todella hienoa, kuten //Martian Alpiner// -mallisto, joka on klassinen ulkoilmaseikkailijoiden kallis morfi, tai //Exalt//, perussplicerin edistyneempi versio. Käytettyjä rustereita ja splicereitä saisi muutamalla tonnilla. Nittayan mieleen muistuu, että hänen oma morfinsakin on yhtä vanha kuin Isran, ja vaikka hän onkin pitänyt siitä parempaa huolta, sekin alkaa lähestyä käyttöikänsä päätä. Isra on sitä mieltä, että Nittaya voisi samalla hankkia uuden kehon.
===Ravintolakriisi===
Katalogin selaaminen keskeytyy, kun ravintoloitsija **Dohm-Phu Mac** tiputtaa Nittayalle viestin: "//täällä on tappelu, tule oitis". Nittaya nousee tyynyltään ja sanoo Isralle, että hänen pitää mennä. Hän hyppää ulos avoimesta ikkunasta, laskeutuu 8 metrin alapuolella olevalle promenadille, ja etenee vauhdilla Club Bangkokiin.
Sisällä asiakkaat ovat selvästi hätkähtäneitä. Esiintymislavan lähellä olevan pöytäryhmän luona on suurin ruster, jonka Nittaya on koskaan nähnyt. Se pitää jonkinlaisessa hallintaotteessa **Xiang**-nimistä neosimpanssia, yhtä Khlun Luk Himin asukkaista. Tämä on melkoinen saavutus, koska simpanssit ovat huomattavan vahvoja. Nittaya huutaa tappelua pysähtymään, ja tuntematon rusteri kääntyy häneen päin. Nuoren miehen ilmeessä ja elekielessä on huomattavaa itsevarmuutta, ja hänellä näyttää olevan pistooli, mutta tämä ei ole sinänsä harvinaista. Kun hänen huomionsa kiinnittyy hetkeksi muualle, Xiang ottaa varpaillaan kiinni miehen kädestä, ja kiepauttaa itsensä irti hallintaotteesta. Nittayasta tuntuu, että mies ei ymmärrä hänen puhettaan, ja vastaus tuleekin englanniksi.
Deletions:
Isra heittää AR-näkymään morfikauppiaiden katalogin. Jos rahaa olisi paljon, tarjolla olisi kaikkea todella hienoa, kuten //Martian Alpiner// -mallisto, joka on klassinen ulkoilmaseikkailijoiden kallis morfi, tai //Exalt//, perussplicerin edistyneempi versio. Käytettyjä rustereita ja splicereitä saisi muutamalla tuhannella.


Revision [1701]

The oldest known version of this page was created on 2022-05-23 18:23:11 by AdminDare [Linkki seuraavaan peliin lisätty]
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki