(image: https://posthuman.karmavector.org/images/sielupankki/sielupankki_logo.jpg)

Sielupankki on VaaliCon 2017:een kirjoitettu Eclipse Phase -skenaario. Se sijoittuu Marsiin, Barsoomin liikkeen pariin. Sisällöltään se on vallankumousyhteisön sisä- ja ulkopolitikointia hankalassa tilanteessa.

En ole mitenkään kirjoittanut pelinjohtomateriaaleja puhtaaksi, joten monet aspektit skenaarion pelinjohto-osuudesta ovat aika torsoja. Pelautin pelin hyvin löyhillä säännöillä: olennaisimmin heittelin pari näppituntumalta vedettyä taitoheittoa sekä uudelleensukitukseen liittyviä selviytymisheittoja. Mitään pelimekaniikkaa ei ole tässä materiaalissa mukana. Skenaario oli myös suunniteltu nimenomaan poliittiseen roolipelitapahtumaan, joten peli koostuu valtaosin siitä, että porukka päättäjiä istuu samassa tilassa ja miettii, mitä heidän pitäisi tehdä, samalla kun ulkopuolinen uhka painostaa heitä.

Pelin (ja Eclipse Phase -maailmatulkintani) alkuolettamukset poikkeavat tyypillisestä tavasta pelauttaa Eclipse Phasea seuraavasti:


Pelaajilta ei edellytetty aiempaa Eclipse Phasen maailman tuntemusta; yhdellä taisi tätä olla. Transhumanistiscifin konseptien tuntemuksen sanoin myös olevan eduksi.

Pelimateriaali


Seuraavat PDF-tiedostot sisältävät pelimateriaalit, joilla peliä vedin.

Skenaario (GM)
Maailma (pelaajille)
Hahmot (9.7 MB)
Hahmokohtaiset resurssit
Handouts (GM)

Kiitokset erinomaisille pelaajille VaaliCon 2017:ssa!
CategoryMeta - CategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki