(image: https://posthuman.karmavector.org/images/Kuvitus/pullo_viidakko.jpg)

Pullotettu viidakko on Turku Pride 2019 -tapahtumaan kirjoitettu Eclipse Phase -skenaario. Se sijoittuu Marsin kiertoradalle, Planeettojen konsortion hyperkorporaation maailmaan. Se on teemoiltaan ja rakenteeltaan jännittävää toimintaseikkailua.

Pelin lyhytkuvaus


Transhumanistinen scifi-roolipeli 4-7 pelaajalle, kesto 4-8 h.

Tulevaisuuden jättiyritys on paikantanut ekologisen aarteen ja lähettää ryhmän tutkimaan sitä. Ryhmän tavoitteet ovat hieman ristiriitaiset. Mikään ei varmasti mene millään tavalla vikaan.

Genre: tieteisseikkailua, tarkempi tyylilaji riippuu pelaajien valinnoista. Voi olla kieroilua ja selkäänpuukotusta, voi olla diplomatiaa, voi olla toimintaseikkailua.

Pelaajilta ei edellytetä aiempaa roolipelikokemusta, mutta scifi-kiinnostus on hyväksi. Pelimaailmana on Eclipse Phase, sääntöjärjestelmänä GURPS. Pelinjohtaja huolehtii säännöistä, pelaajan tehtäväksi jää vain pelata hahmoaan.

Sisältövaroitus: peli saattaa sisältää (mutta näitä ei voi luvata!)

Skenaarion materiaalista valtaosa alla. Pelisysteeminä oli GURPS, mutta materiaalissa ei ole hahmojen statteja. Tekstimateriaali on CC-NC-SA.

Copyright-huomio: kuvien copyright on epäselvä. Olen yrittänyt kreditoida kuvia parhaani mukaan, mutta kaikkien tekijöitä en vain löytänyt. Kuvat eivät missään tapauksessa ole itse piirtämiäni, ainoastaan teksti on.

Hahmokartta| (jpg)
Hahmot| (PDF, 3.1 MB)
Skenaario| (PDF, 3.6 MB)
Handouts| (PDF)


3D-malli| Curupirasta.
2D-kartta| Curupirasta (JPG, 2.3 MB)CategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki