Wiki source for Podi


Show raw source

====Podi====
{{image class="left" url="http://eclipse-phase.wikispaces.com/file/view/SecurityPod_LakeHurwitz.png" width="200"}}{{image class="right" url="http://eclipse-phase.wikispaces.com/file/view/BasicPod_JamesMosingo.png" width="150"}}Podi on biologis-koneellinen hybridi, käytännössä ihmiskeho, jossa on paljon kyberneettisiä komponentteja. Tasavallassa niitä käytetään pääasiassa lääketieteellisiin tarkoituksiin, kun taas esim. Europalla tai roskaväen parissa ne ovat halpoja varakehoja; niitä on nopeampi ja halvempi valmistaa kuin puhtaita ihmiskehoja.

Podeja on tavattu mm. [[DeepBlackSky05| Jane Doe and the Mockingbirdsin turvaväkenä]] (joissa oli valmistajien lisäämä berserkkimoodi, vastoin käyttäjien tietoa) ja [[DeepBlackSky08| Europalla]], jossa Kulya ja de Vooghtin kopio olivat sukittuneet podeihin.

Podeja tulee erilaisissa malleissa:

**Peruspodi** Edullinen perusmalli, yleensä optimoitu olemaan kestävärakenteinen ja pitkään jaksava. Halvimmista versioista esim. sukuelimet on jätetty pois tarpeettomina.

**Työläinen** Fyysiseen voimaan optimoitu variantti.

**Spesialisti** Kallis malli, joka on mittatilaussuunniteltu toiveiden mukaan tietyillä vahvuuksilla.

**Turvapodi** Huomattavan kallis malli, vauriosietokykyinen, varustettu tarkoilla aisteilla ja nopeilla reaktioilla. Erottuu selvästi ihmisestä suuren kokonsa ja vahvistustensa vuoksi.

**Sosiaalipodi** Varsin kallis podi, joka on ensisijaisesti suunniteltu käyttömukavuudeltaan mahdollisimman inhimilliseksi. Saattaa käydä ihmisestä jopa läheisessä kanssakäymisesä.

----
CategoryMorphs
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki