Podi

 (image: http://eclipse-phase.wikispaces.com/file/view/SecurityPod_LakeHurwitz.png)  (image: http://eclipse-phase.wikispaces.com/file/view/BasicPod_JamesMosingo.png) Podi on biologis-koneellinen hybridi, käytännössä ihmiskeho, jossa on paljon kyberneettisiä komponentteja. Tasavallassa niitä käytetään pääasiassa lääketieteellisiin tarkoituksiin, kun taas esim. Europalla tai roskaväen parissa ne ovat halpoja varakehoja; niitä on nopeampi ja halvempi valmistaa kuin puhtaita ihmiskehoja.

Podeja on tavattu mm. Jane Doe and the Mockingbirdsin turvaväkenä (joissa oli valmistajien lisäämä berserkkimoodi, vastoin käyttäjien tietoa) ja Europalla, jossa Kulya ja de Vooghtin kopio olivat sukittuneet podeihin.

Podeja tulee erilaisissa malleissa:

Peruspodi Edullinen perusmalli, yleensä optimoitu olemaan kestävärakenteinen ja pitkään jaksava. Halvimmista versioista esim. sukuelimet on jätetty pois tarpeettomina.

Työläinen Fyysiseen voimaan optimoitu variantti.

Spesialisti Kallis malli, joka on mittatilaussuunniteltu toiveiden mukaan tietyillä vahvuuksilla.

Turvapodi Huomattavan kallis malli, vauriosietokykyinen, varustettu tarkoilla aisteilla ja nopeilla reaktioilla. Erottuu selvästi ihmisestä suuren kokonsa ja vahvistustensa vuoksi.

Sosiaalipodi Varsin kallis podi, joka on ensisijaisesti suunniteltu käyttömukavuudeltaan mahdollisimman inhimilliseksi. Saattaa käydä ihmisestä jopa läheisessä kanssakäymisesä.


CategoryMorphs
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki