Revision [484]

This is an old revision of Paikat made by AdminDare on 2016-11-01 17:17:54.

 

Paikkoja, joissa pelaajahahmot ovat käyneet:Conamara Chaos (ja Conamara City) Europassa sijaitseva avaruussatama ja jään alle louhittu kaupunki. Europa ei kuulu Tasvaltaan, mutta on sen kanssa hyvissä väleissä, vaikka valtioiden arvot ovatkin varsin erilaiset. 90 000 asukkaan transhumanistisessa kaupungissa asuu niin ihmisiä kuin erikoisia ihmisjäljitelmiä ja eksoottisempia elämänmuotoja, kuten neovalaita.

Ger∂r Jupiterin tasavallan protektoraatti, 200 000 ihmisen habitaatti Kallistolla. Colemanin, Falkin ja Iglesiasin koti.

Jane Doe and the Mockingbirds 1000 hengen roskaväkiparvi, joka reissaa asteroidivyön ja Saturnuksen kuiden väliä. Saint Sunniva saapui tänne noutamaan lähetyssaarnaaja Anne-Marie Meredithin ruumista.

Luján V Troijalaisasteroidissa oleva kaivoshabitaatti, Jupiterin tasavallan protektoraatti. Joutui katastrofaalisen TITAN-hyökkäyksen kohteeksi loppuvuodesta 2143, jossa käytännössä koko habitaatin 30,000 asukkaan väestö menehtyi. Acostan koti.

Miory Reagan-habitaatti, Jupiterin tasavallan jäsen. Rikas 20 000 ihmisen bioteknlogiasta elävä korealais-venäläinen habitaatti, jossa Saint Sunnivan vuoden 2144 vuosikurssi piti ensimmäisen satamavapaaviikonloppunsa.

Mision de Raquel Peltipurkkihabitaatti Jupiterin järjestelmän laidoilla, asukkaita vain muutama sata, Saint Sunnivalle suuntaavien alokkaiden peruskoulutuskauden iltavapaakatastrofin paikka

Saint Sunniva Tasavallan fregatti

Saint Paula Tasavallan taisteluristeilijä, pahoin vahingoittunut yhteenotossa koneälyjen kanssa.

Song Cai Flower Romahdusta edeltänyt pitkänmatkan rahtialus / avaruusasema, joka oli tullut koneälyinfestaation valtaamaksi ja tuhottiin.

Turvapaikka Pitkällä kiertoradalla olleella asteroidi 43ERC3:lla sijainnut neokakadujen asuttama kennostohabitaatti, joka joutui koneälyhyökkäyksen kohteeksi ja jonka asukkaat evakuoitiin.


CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki