Revision [811]

This is an old revision of Larp made by AdminDare on 2018-03-04 12:49:23.

 

Eclipse Phase -larppiidea: asema kaasujättiläisen kaasukehässä (1G tjsp), ison matsin aftermathissa. Joukko egoja ja varamorfeja; paljon taistelua, kun morfi kuolee, voidaan sukittaa uuteen kroppaan mutta näitä ei ole loputtomiin (kroppana voi toimia myös esim. gorilla tai muu outous - peliteknisesti nämä pitää olla helposti ja nopeasti propattavissa).

transihmisiä ja jupiterilaisia?

peli alkaa massiivisen taistelun jälkeen

pelissä voi olla tila, jossa pelataan esim. sukkulalentämistä tai vierailtavia paikkoja (myös esim. taistelukohtauksia)Perusidea:

Pyörivä avaruussatama Jupiterin kaasukehän tuntumassa / renkaissa on kokenut kriisin ja tulee putoamaan ilmakehään. Joukko onnenonkijoita / vieraiden valtojen agentteja siivoaa jälkiä ja käyttää avaruusasemaa staging-alueena naapuriasemien puhdistamiseen. Tasavallan tutkimusalus etsii samalla eloonjääneitä ja jäljittää koneälyjen jälkeensä jättämiä ansoja.


Kovan scifin faktoja


Liikkuminen tapahtuu metallivetyraketeilla. (Ongelma: kaikki näkevät kaiken? Liikkuuko täällä muutakin? Toki näin lähellä Jupiteria massiivinen säteily ja Ion vulkaaninen plasmavyö sotkevat sensorit.)

Säteily: ulkona n. 30 mSv / päivä (hyvin konservatiivinen arvio). Morfit ottavat pahaa hittiä ulkona.

Metallivetyrakettien kantamat vähän pieniä. Pitäiskö larppi vetää suosiolla aikadilaatiossa - ts. pelissä matkustusajat on säädetty kertoimella 10? Toisaalta, Metis ja Adrastea ovat lähimmillään 1100 km (esim. 15.3.2018 klo 14:41) päässä toisistaan. Jos etäisyydet olisivat parin tuhannen kilometrin luokkaa, matkustusajat olisivat ihan järkeviä ja energiamäärät samoin. ∆v-määrät ovat jotain 15 km/s tjsp, tällaisilla voisi liikkua melko järkevästi.

(Mikropainovoiman simuloinnin mahdollisuus helpottaisi myös menoa?)


There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki