(image: https://posthuman.karmavector.org/images/dog_of_war_and_love_logo.jpg)

Dog of War and Love


Dog of War and Love on VR-pelialan yritys / brändi. Se on perustettu 2100-luvun alkupuolella Etelä-Koreassa, ja tuotti MARGeja (Multiplayer Augmented Reality Game) jo ennen Lankeemusta. Lankeemuksen jälkeen brändi siirtyi Planeettojen konsortiolle ja Experia-mediayritys osti sen kokonaan. Dog of War and Loven pääkonttori on Elysiumissa, Marsissa.

Sen tunnetuimmat tuotteet ovat historiallinen sotapeli March of Heroes (joka sijoittuu 2090-luvun Teksasin tasavallan sotaan Nicaraguassa) sekä kauhuroolipeli Hexhamshire: 1912 (joka sijoittuu lovecraftiaaniseen Pohjois-Englantiin). Sillä on myös useita muita pelejä, kuten romanttinen monen pelaajan fantasiaroolipeli Blue Rose.

Dog of War and Love on tunnettu korkeista tuotantoarvoista ja fokuksesta pelikokemukseen. Se ei ole MARG-kentän suurin toimija, mutta epäilemättä yksi suurista.

Hexhamshire: 1912 - pelaajawikitietoa


Seuraavat asiat löytyvät verkkohaulla, ja niiden luotettavuus on crowdsourcatun tiedon tasolla


Hexhamshire 1912 on tiukkaa roolipelaamista painottava palvelu. Sen idea on, että pelaajilla ei ole helppoa keinoa edes päätellä, onko joku näkyvä hahmo NPC vaiko PC; suuret määrät ALI-yksiköitä käsittelevät NPC:iä heti kun niitä tarvitaan vuorovaikutusessa. Samaten peli suhtautuu käyttäjiensä yksityisyyteen hyvin vakavasti, ja pyrii suojelemaan pelaajiensa anonymiteettiä pitkälle.

Hexhamshiressa helpoin tapa saada magiaa on kuolla.

Jos hahmo kuolee, pelaaja saa vaihtoehdon joko palata toipuneena (kokemuspistevelkaisena) tai kuolla pysyvästi. Mikäli valitsee pysyvän kuoleman, aukeaa joukko edistyneempiä hahmovaihtoehtoja. Tarpeeksi pitkän pelin jälkeen seuraavaksi hahmoksi voi ottaa velhon, poliisipäällikön tai korkean aatelisen.

Hexhamshire myy tiskin alta VIP-hahmoja sopivalla hinnalla. Jos olet tärkeä henkilö ja haluat aloittaa pelin vaikkapa herttualla, Dog of War and Loven asiakaspalvelu voi tarjota tällaista lisämaksusta. Optiosta ei kuitenkaan huudella.

OOC ja offgametus on mahdollista, kunhan yhtään NPC:ä ei ole kuuntelemassa. Monet pelaajahahmotkin kuitenkin vasikoivat tästä ylläpidolle, joten hahmon ulkopuolella kannattaa puhua vain jos täysin luottaa puhekumppaneihinsa.

Hexhamshiren Marsin serverit on sijoitettu datakeskuksiin ympäri planeettaa sekä kiertoradalle. Valonnopeuden aiheuttaman viestintäviiveen johdosta pelillä on eri instanssit kaukaisemmille asiakkaille (kuten Lunassa).

Lunan serverit ovat paljon kaoottisempia kuin Marsin, niissä OOC on arkipäivää ja meno on slapstick-komediaa, vakavuudesta ei ole tietoaaan.CategoryTausta
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki