Revision [1244]

This is an old revision of DeepBlackSky37 made by AdminDare on 2020-03-09 06:26:26.

 

Devil and the Deep Black Sky 37: Basiliski


<-- 36: Urasuunnitelmat - 38: -->


"Sain raportin, että tähdet ovat kadonneet. Tarkistin, ja näin on."
- Falk

 


Liberty, Ganymede, toukokuun loppu 2146


Acosta ja Lavezzi käyvät Ayezin luona. Lavezzi kertoo epäilynsä eräästä Saint Eskilin sotilaasta. Ayez vaatii tiukkaa faktaa, eikä katsele Lavezzin kiertelyä, mutta kun Acosta tukee alaistaan, hän suostuu tutkimaan vakavaa syytöstä. Myöhemmin Ayez kertoo Acostalle, mitä on tämän perusteella on saatu selville, ja että vaikka syytös näyttää perustellulta, toistaiseksi toimenpiteisiin ei ryhdytä.

Kesällä joukko ihmisiä päättää palveluksensa.
 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/poistuvat_2146.jpg)

Saint Eskil, Kallisto, heinäkuun loppu, 2146


Viiden viikon kesäloma on vietetty, enimmäkseen Ger∂rillä, ja sotilaat palaavat palvelukseen. Saint Eskil on siirtynyt puolivuosittaiseen sykliin uusien matruusien sisäänottamisessa, ja alukselle on taas saapunut setti uusia mortteja. Acosta, Coleman, Falk ja Iglesias eivät ryhdy näihin pahemmin tuttavuutta tekemään; he antavat aliupseeriensa hoitaa tulokkaiden integroinnin alukselle. Joukossa on vain yksi puolituttu, Luján V:n eloonjäänyt, 17-vuotias Maria Pilar Rey.

Olennaisempia uusia kasvoja ovat kaksi uutta ammattiupseeria: asejärjestelmiin saapuva kadetti Prak, ja siltaupseerin tehtävän ottanut yliluutnantti Laguri. Siltahenkilöstöstä Abelló on saanut ylennyksen aliluutnantiksi. Lavezzi sen sijaan ei ole saanut upseerin natsoja.
Pelinjohtajan kommentteja


kuvaus aluillaan

Errata! Jonkinlaisen suuren tyhmyyden vuoksi unohdin pelin alussa korostaa poistuvia vanhoja sotilaita. Toisaalta näitä ei ollut kovin paljon, ja monien poistuminen oli käsitelty jo edellisessä pelissä. Toki jonkun Guanchanan ja Busquesin poistumisen olisi pitänyt ehkä käsitellä hieman. Roan lähtö saattoi hyvin olla ikäänkuin rangaistus tyypin tötöilystä kahden maanpetokseen syyllistyneen ääliön tapauksessa.

Viimeinen tarinakokonaisuus kampanjassa alkoi sopivan huolestuttavissa merkeissä. Saa nähdä, kauanko kestää selvitä tästä, ja mitä selviytyjistä on jäljellä.CategoryPelit - CategoryPelit2144 - CategoryDeepBlack - CategoryDeepBlackMainStory
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki