Revision [1125]

This is an old revision of DeepBlackSky34 made by AdminDare on 2019-09-02 13:18:14.

 

Devil and the Deep Black Sky 34: Taistelu reaktorissa


<-- 33: Ilmaherruus - 35: -->

"Lakatkaa ampumasta konekivääreillä fuusioreaktorissa!"
- Coleman

 


Tane-Rore, A-sektori, fuusioreaktorin huoltotilat, helmikuun alku, 2146


 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/reaktori_lastaushalli.png)
Reaktorin haltuun ottanut loittoryhmä on saanut Qassimin käskyn sammuttaa sähköt välittömästi, ja toiminut sen mukaisesti. Tane-Rore on nyt vailla sähköä, ja vihollinen on epäilemättä aikeissa vallata sen takaisin. Tätä varten ryhmä on kuitenkin linnoittanut reaktoritilaan johtavaa käytävää. Lavezzi komentaa sotilaat asemiin, samalla kun Vettermoln ja Ebtehaj rullaavat viimeistä irrotettua voimakaapelirullaa suojaan valvomon tiloihin.

Mitään yhteyksiä ulkopuolelle ei ole. Panssaroidut ja aseistetut sotilaat ottavat puolustuslinjat. Hermostuneen neljännestunnin kuluttua kamerat reitillä reaktorille alkavat sammua, oletettavasti, koska reaktoria kohti tunkeutuva vihollinen särkee niitä tullessaan. Dubois ja Olano ovat uloimmalla puolustuslinjalla, reaktorihallin pohjoispuolella sijaitsevassa kaarimasessa käytävässä, mutta he eivät vielä näe mitään merkkejä kenestäkään.

Al-Hamar käy läpi sotilaita ja varmistaa, että kaikilla on tilanne hanskassa. Lavezzi tarjoaa de Arciolle ja Hwangille taisteluhuumeita, jotka hän sanoo takavarikoineensa Casa Arturon keikalta. Näistä kieltäydytään. Muutamat sotilaat ottavat rauhottavia. Kamerat sammuvat perätysten. Sitten barrikadilta tulee ilmoitus pienoistankista, joka jyrää käytävää pitkin koht reaktoria. Dubois ja Olano vetäytyvät nopeasti pois sen tieltä. Järeällä aseistuksellaan se leikkaa barrikadin hetkessä palasksi, mutta toiveita on, että tankki on liian iso mahtumaan ahtaasta kurvista lastaushalliin ja sotilaiden varsinaisiin asemiin.

Tunnelma on kireä. Vahvistusten pitäisi olla täällä pian, mutta tarkkaa aikaa ei tiedetä eikä yhteyttä Saint Eskilille ole. Minuutteja kuluu. Sitten lastaushallin hyökkää aalto humanoidirobotteja. Niitä on ainakin 15 ja ne ryntäävät sisään täyttä karkua, ja ampuvat tullessaan rynnäkkökivääreillään.. De Arcio on miinoittanut sisääntuloreitin, ja räjähdys pirstoo robotteja sekä paiskoo niitä laidan yli lastaushallin keskellä olevaan kuiluun. Sotilaat avaavat samalla tulen, ja järeät rynnäkkökväärit tuhoavat koko aallon parissa sekunnissa. Humanoidirobotteja ei ole tosiaan panssaroitu suunnattoman raskaasti, eivätkä ne kestä tasavaltalaisten aseita kuin hetken.

 (image: https://vignette.wikia.nocookie.net/eclipse-phase/images/6/6d/SphereMorph_AdamBurn.png/revision/latest/scale-to-width-down/347?cb=20180214015136) Hetken aikaa hallissa vallitsee hiljaisuus. Sitten sisään hyökkää seuraava aalto robotteja. Uutta miinoitetta viemässä ollut de Arcio on jäädä niiden jalkoihin, ja vaikka muiden sotilaiden tulitus kaataa niitä yhtä tehokkasti kun aemmin, pari nopeasti vieriväät pallorobottia kiitää tulituksen ohi. Hwang poistuu niin ikään suojastaan saadakseen parempaa kulmaa palloihin, mutta ne kiitävät reaktorihallin lattialla älytöntä vauhtia, ja avaavat tulen omilla aseillaan. Hwang joutuu vetäytymään.

Sotilaiden puolustus kuitenkin pitää, ja toinenkin aalto saadaan torjuttua. Paremmin panssaroidut ja aseistetut pallorobotitikin ammutaan palasiksi: Haddadin BelQ 120 -raidekonekiväärin tulitus repii niistä toisen riekaleiksi. Konekivääri on niin tehokas, että sen luodit tekevät lastaushallin seinään valtava kraattereita, joista valuu jäähdytysnestettä. Hallin valot vilkkuvat. Vettermoln, joka näkee jäljen läheltä tajuaa, että reaktorin lähellä näin isoilla aseilla ampuminen on vaarallista, ja ilmoittaa siitä radioon. Valvomossa Hammer vahvistaa tämän: reaktori reagoi yllättäviin häiriöihin sen sekundäärisissä järjestelmissä huonosti, ja kun sen normaali jäähdytys on rikottu, normaali turvapysäytys johtaisi koko reeaktorin sulamiseen. Tämä olisi huono asia tehtävän kannalta. Lavezzi ja al-Hamar määräävät konekivääreillä varustetut Duboisin ja Haddadin vaihtamaan kevyempiin aseisiin. Selustaan vetäytynyt Olano rientää viemään Duboisille rynnäkkökivääriä.

Daitya, maatalousrobotti jonka normaalivarustukseen ei kuulu pikatykkiSisäänkäynnin luona räjäytetään savupanos, ja sankka savu peittää kohdan, josta vihollinen tulee sisään. Sotilaat ampuvat suojatulta savua kohti, ja sitten sieltä vastataan tuleen järeällä aseistuksella. Konekivääritulitus leikkaa hallin pylvään melkein kahtia, ja pakottaa Duboisin suojautumaan. Räjähdys puhaltaa savua pois, ja sen takaa paljastuu uusi aalto humanoidirobotteja, sekä tonnin painoinen Daitya-maatalousrobotti jolla on pikatykki oikeassa kädessään. Pikatykki leikkaa lähes kahtia pylvään, jonka takana Olano ja Dubois ovat; he maastotutuvat. Tulitus rikkoo lisää seinien sisällä olevia järjestelmiä, ja valvomossa Hammer huutaa radioon, että reaktorin lähellä tämä ei ole viisasta.

Vahvistuksia


Kaarevassa käytävässä Acosta, Coleman, Alghani, Myrland ja Scholl ovat saavuttaneet reaktoriosaston viimeisen turvaoven. He ovat tyhjiössä, oven takana on ilmaa. Acosta saa radioyhteyden Astridsdottiriin ja pyytää tilanneraporttia: tämä antaa sellaisen. Valot välähtävät, ja Coleman tajuaa, että vihollinen käyttää aseita, joita reaktorialue ei kestä. Hän vaihtaa kanavalle, jota tietää vihollisenkin kuuntelevan, ja koettaa käskeä näitä lopettamaan reaktorin tuhoamisen. Kapteeni Adagio kysyy, kinnostaisiko Tasavallan sotilaita antautua -- ei tietenkään. Mutta vihollisen tavoite ei voi olla yksinomaan tuhota reaktoria. Coleman vaihtaa Tasavallan kanavalle, ja ilmoittaa että ilma häipyy pian sitten hän ja muut sotilaat kääntävät mekaanisesti turvaoven auki. Reaktorinhallin ilma alkaa syöksyä ulos avoimesta ovesta. Oven toisella puolella on pari taisteluandroidia, jotka ammutaan saman tien.

Reaktorihallissa al-Hamar käskee Haddadia ampumaan daityaa, ja tämä tekeekin näin. Konekiväärin sarja riittää rikkomaan daityan, sekä repimään valtavaa railoa sen takana olevaan seinään. Hammer huutaa, että reaktori ei kestä tällaista, mutta sentään välitön uhka on taltutettu. Taisteluandroiditkin saavat ammuttua muutamia osumia sotilaisiin, mutta niiden nanofabrikaattorista tulleet kevyet aseet eivät pure tasavaltalaisten järeisiin taistelupanssareihin. Oman tolppansa takaa Choshi pudottelee androideja tarkoilla laukauksilla.


Pelinjohtajan kommentit


Kuvaus aloitettu!

Nämä crossover-tarinat käyvät aina vaan massiivisemmiksi; tämäkin oli yhdeksän pelaajan spektaakkeli. Käytännössä massiivisena figupelinä pelattu pitkä taistelukohtaus.
CategoryPelit - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki