Revision [1089]

This is an old revision of DeepBlackSky33 made by AdminDare on 2019-08-13 09:45:56.

 

Devil and the Deep Black Sky 33: Ilmaherruus<-- 32: Tane-Rore - 34: -->

New Manilan kiertorata, tammikuun alku 2146


 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/Kuvitus/xmas_draw_text.jpg) Joululomailleet johtoryhmän jäsenet palaavat aluksella, joka on huollettu ja kunnostettu. Saint Eskil ei ole heti lähdössä rintamalle, ja sen vanha miehistö on tästä johtuen rauhallisempaa kuin aikoihin. Muutamia henkilöstömuutoksia on tapahtunut: Vandergrafin tilalle navigaattoriksi on saapunut ylipursimies Beebe (joka palveli aiemmin Saint Genevievellä). Webica on ylennetty aliluutnantiksi ja muuttaa Colemanin kanssa samaan hyttiin. Colemanin saama pöhkö joulukortti on hytin pöydällä. Matruusi De Arcio on puolestaan siirtynyt asejärjestelmistä valtaukseen, koskapa valtaus on hyvin vähälukuinen vuosikurssin 2143 kotiutuksen jälkeen. Vettermoln on siirtynyt LSO:sta runkoryhmään. Jaramillo ei ole enää aluksella. Falk saa häneltä JSFI:n kanavalta yhden sanan viestin - "¡duermed!" (nuku).

Pari päivää uudenvuoden jälkeen vuoden 2146 tuoreet matruusit saapuvat alukselle. Heitä on 16, ja heidän sijoittamisensa on aliupseeriston tehtävä: johtoporras seuraa tätä vain sivusta. Uudet tulokkaat saavat aikaan ensimmäisen tappelun pari minuuttia hyttiin pääsemisensä jälkeen, mikä on jonkinlainen ennätys. Kapteenin käskynjaossa johtoryhmälle kerrotaan seuraava tehtävä: Tane-Rore -nimisen O'Neill-sylinterin sirpaleen tutkiminen ja siellä olevien museoesineiden pelastaminen. Tämän pitäisi olla varsin yksinkertainen tehtävä, ja johtoryhmän työnä onkin vain suunnitella operaatio: aliupseerit toteuttavat sen, enimmäkseen uusilla tulokkailla.

Seuraavat kolme viikkoa on upseeritasolla enimmäkseen rauhallista. Kreikkalaisilla konflikti jatkuu, mutta se on hitaassa manööverivaiheessa; Saint Eskil on aivan asteroidipilven laidalla, kaukana taisteluista, ja Exarchian komennuksen jälkeen se on enimmäkseen tehnyt tehtävänsä etulinjassa. Tane-Roren operaation valmistelu ja aliupseerien arviointi vuosikurssin 2145 upseeritehtäviä varten vie suurimman osan ajasta. Acostan ja Lavezzin suhde ei jäänyt pelkästään New Manilalle, ja parhaista aikeista huolimatta kaksikko päätyy pari kertaa peuhaamaan aluksellakin. He ovat kuitenkin hyvin diskreettejä, ja ainoa joka mitään huomaa on Falk. Coleman ja Valcuijan ovat vähemmän diskreettejä, mutta koska heillä ei ole alaisuussuhdetta mutkistamassa asiaa, ei kukaan kiinnitä heihin paljon huomiota. Valcuijan tosin valittaa, että uusien matruusien mukana alukselle on saapunut Thomas Miguez, joka on hänen eksänsä ja "kauhea kusipää". Acosta pyörittää valtausryhmän harjoituksia ja tähtää siihen, että kaikki valtausmatruusitkin saavat ryhmänjohtajatason osaamista, jopa näennäisesti toivottomat tapaukset.

Uudet matruusit sijoitetaan koulutushaaroihin. Eräässä tapauksessa komentajakapteeni Halkenhvad jyrää aliupseeriston päätöksen, ja lähettää Iglesiasin viemään viestiä, että siltamatruusiksi nimitetään matruusi Nsue aliupseeriston ehdotuksen sijasta. Tämä sinänsä ei ole epätavallista - Nsuekin on hyvin pätevä - mutta Iglesias on oppinut epäilemään kaikkia tilanteita, joissa Halkenhvad puuttuu alaistensa tason asioihin, ja kaivelee Nsueta hieman. Hän tajuaa, että tämä on Vidarr Cityn senaattori Nsuen tytär - senaattori Nsue on kovan luokan militaristi. Falk ja Iglesias päivittelevät Nsuen paikallaoloa. Aluksella on toinenkin poliitikon tytär, Nsuen kaveri matruusi Ebtehaj, jonka isän politiikka on reformistisempaa. Arvellaan, että kun Saint Eskilillä on näin kallisarvoisia henkilöitä, se ei varmaan ole päätymässä pahoihin paikkoihin aivan pian.

Tane-Rorelle


Tane-Roren lähestyessä loittoryhmä kootaan, ja sen johtoon määrätään alikersantti Lavezzi.


Pelinjohtajan kommentteja


Errata! Yhteys loittoryhmään katkesi hieman myöhemmin kuin muistin - ensimmäisen taistelukosketuksen jälkeen vasta. Mutta tällä ei ole suurta vaikutusta mihinkään.

kesken


<-- 32: Tane-Rore - 34: -->


CategoryPelit - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki