Revision [1062]

This is an old revision of DeepBlackSky32a made by AdminDare on 2019-06-11 13:17:16.

 

Devil and the Deep Black Sky 32a: Reaktorissa<-- 32: Tane-Rore - 33: -->


 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/laskeutumisryhma.jpg)
 

Tane-Rore, A-sektori, fuusioreaktorin huoltokeskus; maanantai 24.1. 2146, kello 20


Neljä tuntia laskeutumisen jälkeen ryhmä on saanut turvattua Tane-Roren fuusioreaktorin. Yhteys Saint Eskilille on katkennut, mutta tämä on luultavasti vain laitevika. Fuusioreaktori on tukikohta, jota on helppo puolustaa. Ryhmä saa olla rauhassa ainakin kahdeksan tuntia; mikään vihollinen ei välittömästi ole uhkana. Alikersantti Lavezzi määrää vahtivuoroja ja korjaustehtäviä, mutta enimmäkseen ryhmä vetäytyy lepäämään seuraavaan aamuun asti. Mitä kukin ryhtyy tekemään?

Voi vaikka tehdä töitä, tai pelailla korttia, tai nukkua, tai jutella kavereiden kanssa, tai mitä sitten keksiikin. Tämä on lähinnä tila hahmojen vuorovaikuttamiselle tai sellaisille puuhille, jotka eivät vaadi pelinjohtoa; think foorumirope. Oletus on, että ympäristö on oikeasti turvallinen - pelaajan ei tarvitse vainoharhailla yllätyshyökkäyksistä tai fuusioräjähdyksistä tai kaasukuolemista, ellei ryhdy nimenomaan sellaista hakemaan. (Hahmo toki voi, mutta Lavezzi rauhoittaa tällaisia.) Hahmojen puuhia tai keskusteluja voi käsitellä editoimalla sivua tai kirjoittamalla kommentteja. Ei kannata yrittää liiaksi pitää sivua järjestyksessä - kaaokseen se varmaan hajoaa.

Lavezzi - Jakaa vahtivuorot, käskee runkoryhmän tyyppejä varmistamaan paikan puolustettavuuden. Tämä on nopeasti tehty: seinät ja ovet ovat järeitä. Alikersantti pysyy skarpilla vaihteella, mutta kehottaa sotilaitaan lepäämään ja rauhoittumaan.

Olano - Vaihtaa huoltotilan suodattimet ja tarkistaa ilmanvaihdon. "Tämä ilma ei nyt varmaankaan tuoksu erityisen hyvältä, mutta sitä uskaltaa hengittää ja kompressorista voi ladata puvut." Olano on levoton ja hermostunut, ei osaa nukkua vaan hakee koko ajan jotain puuhattavaa - lähinnä siivoaa tilaa, korjailee ilmanvaihdon suodattimia, tutkii vesivarastoja ja muutenkin puuhaa.

Botosov - Varmistettuaan että kukaan ei ole haavoittunut painuu saman tien nukkumaan ja on unessa minuutissa. Häneltä saa tarvittaessa särkylääkettä tai mietoja rauhoittavia (tai piristeitä) jos moisia kaipaa.
CategoryPelit - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki