Revision [901]

This is an old revision of DeepBlackSky26 made by AdminDare on 2018-10-27 12:31:02.

 

Devil and the Deep Black Sky 26: Casa Arturon miehitys<-- 25: Seitsemän sekuntia kauhua - 27: -->


"Jos pääsen puhumaan ylikersantti Acostan kanssa, voin kertoa mitä tiedän."
- Barsoomin päivälehden toimittaja Kiril Gorki

 


Kreikkalaiset, lähellä Casa Arturoa, elokuun puoliväli, 2145


 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/Kuvitus/casa_arturo_infra.png)

Lisätietoa:| Casa Arturo

Kapteeni Halkenhvad pitää komentoryhmälleen selonteon aikeista Casa Arturon suhteen. Tasavalta tarvitsee seudulta huolto- ja tankkaustukikohdan, ja Casa Arturon antautumisen ehdot mahdollistavat tämän. Habitaatti on kuitenkin miehitettävä jotta tämä onnistuisi. Miehitykselle annetaan tärkeysjärjestyksessä tavoittee: tehdä habista huolto- ja tankkauspiste, turvata Tasavallan joukkojen toimintamahdollisuus, pitää asema rauhallisena, jäljittää vielä vapaana olevia autonomistien sotilashenkilöitä asemalla, sekä näyttää hyvältä mediassa. Miehitys on ainakin kolmannekseltaan PR-toimintaa: jotta useammat autonomistihabit eivät liittyisi sotaan, Tasavalta haluaa kohdella Casa Arturoa silkkihansikkain. Samasta syystä habia ei tuhottu vaan se pidettiin pari kuukautta piiritettynä. Tämä tarkoittaa, että vaikka asemaa asuttavat robotit ja ihmisjäljitelmät, näitä ei pidä kohdella huonosti.

Miehitykselle kysytään vapaaehtoista johtajaa, ja Iglesias ilmoittautuu. Niinpä hän saa vastuulleen miehityksen johtoryhmän, johon hän kutsuu Falkin, Acostan, Colemanin, de Vooghtin (joka extropialaisena tuntee transhumanistien tapoja) sekä kersantti Bocan (joka entisenä CDC:n aliupseerina tuntee turvallisuushallintopuolta).

Laaditaan tarkkoja turvallisuus- ja miehityssuunnitelmia.
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki