Revision [797]

This is an old revision of DeepBlackSky22 made by AdminDare on 2018-02-10 10:10:23.

 

Devil and the Deep Black Sky 22: Vapaa Miory<-- 20: Vallankaappaus - 23: -->


"Extropialaiset aatteet eivät ole hyväksi työväen palkoille."
- Iglesias agitoi

 


Miory, tiistain aamuyö, 16.3. 2145


Viestittyään Saint Sunnivan kanssa Coleman, Iglesias ja Engstrom palaavat Mioryn| kaupunkiin. He joutuvat vähän väistelemään CDC:tä palatessaan pinnalta, mutta lopulta onnistuvat hämäämään nämä pois jäljiltään ja palaamaan. Engstom palaa avaruusjalkaväen tukikohtaan, JSFI:n kaksikko raportoi palanneensa, ja käy Valchakin keräämien saintsunnivalaisten luona. He kertovat tilannraportin, katkaisevat satamavapaan ja ottavat Valchakin ryhmineen komentoketjuunsa. Valchak tyrmistyy tajutessaan, että Iglesias ja Coleman ovat nyt luutnantin komennuksilla, mutta ei niskuroi. Hänen ryhmälleen annetaan turvallinen viestintäväline. Valchak sanoo, että 16 saintsunnivalaista on kyllä käytettävissä, mutta heillä ei ole aseita (mitä nyt pari, joita Scholl ja Kefalakis ovat onnistuneet jostain nyysimään).

JSFI:n tukikohdalla V-sektorilla jaetaan tilanneraportteja. Saint Sunnivaan tunkeutui miorylainen valtausryhmä, mutta se on pysäytetty, ja aluksella on nyt kahden tason pattitilanne. Saint Sunniva lähetti viestintälaserilla tiedon hävittäjä Oaxacalle, joka on kääntymässä takaisin. Kuitenkin Jaramillo tietää mainita, että Oaxacan kapteeni on miorylainen, eikä hänen lojaaliudestaan olla varmoja. Pidetään mahdollisena, että vallankaappauksen alkuperäiseen suunnitelmaan kuului, että Oaxaca oltaisiin saatu myös vallattua, mahdollisesti kapteenin ja muiden siellä toimivien myötävaikutuksella.

 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/Kuvitus/miory_chain.jpg)
Jaramillon, Falkin ja de Vooghtin keräämää aineistoa tilanteesta käydään läpi. Vastapuolen voimavarat on summittaisesti kartoitettu, tosin aukkoja epäillään vielä olevan. Tasavallan viranomaiset on syrjäytetty, huipulla on komentajakapteeni Kim liittolaisineen. Falk aloittaa verkkokampanjan maalatakseen vallankaappareiden kannattajia militaristeiksi, toiveenaan hajottaa heidän rivejään. Kuitenkin yöllä Mioryn verkossa on hyvin tiukka sensuuri, ja juuri mitään ei voi kirjoittaa ilman että se menee hyväksyntään - hyvin harvoja kirjoituksia myös julkaistaan. Falk ottaa myös yhteyttä Mackayhin, ja tiedustelee yöunilta herätetyltä matruusilta, onko tällä yhteyksiä Demidchikin klaaniin. Demidchikit omistavat Miorysta leijonanosan, ja on vaikea kuvitella, että mitään tällaista tapahtuu ilman heidän myötävaikutustaan tai ainakaan hyväksyntäänsä. Mackay sanoo, että hän tuntee jonkun joka työskentelee Demidchikeille, ja voi koettaa järjestää tapaamisen jonkun klaanin juniorin kanssa.

Tiistaiaamu


Aamukuuden uutislähetyksessä Mioryn uusi hallinto astuu esiin. Sen puhemiehinä ovat komentajakapteeni Kim ja habitaatin valtuuston varapuheenjohtaja Iaison Veslic. Heidän viestinsä on, että Tasavalta aikoi tehdä suuren sotilasoperaation Miorylla, mutta Miory sanoi tähän "kiitos ei". Veslic puhuu pitkään ja rauhoittavasti, mutta viesti on selvä: Miorylla on omat arvot ja kulttuuri, ja ne eivät kohtaa Tasavallan arvojen kanssa, joten Miory ei katso olevansa enää osa Tasavaltaa vaan itsenäinen habitaatti. Se ei tahdo sotaa, ainoastaan vapautta, vaurautta, tasa-arvoa, rajoittamatonta tiedettä ja kulttuuria. Viestin sävy on, että tämä on jo tapahtunut ja miorylaiset voivat jatkaa toimintaansa kuin aiemminkin. Narratiivi otetaan tiukasti haltuun: viestinnän mukaan Tasavalta on jo lyöty, Miorylla olevat sotajoukot vastaavat habin omalle hallinnolle, joka on tällä hetkellä Veslic, Kim ja muita valtuuston jäseniä.

Pelinjohtajan kommentit


Kuvaus aloitettu


<-- 20: Vallankaappaus - 23: -->


CategoryDeepBlack - CategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki