Revision [790]

This is an old revision of DeepBlackSky21 made by AdminDare on 2018-01-25 12:44:51.

 

Devil and the Deep Black Sky 21: Kauhun tasapaino<-- 19a: Romanttista draamaa - 22: -->

"Meillä on sadoittain ilmamaaliohjuksia."
"Meillä on täysi lasti ydinohjuksia ja laivaston parhaat ampujat."
- Mioryn pataljoonan lennonjohto ja pursimies Vilén

 


Lysithealta Miorylle, maaliskuun alku 2145


 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/ss_aluksella_21.jpg)
Lysithea jää taakse kun Saint Sunniva lähtee kohti etäistä Mioryn habitaattia. 25 avaruusjalkaväen sotilaan kanssa tilojen jakaminen on hieman raskas kokemus, mutta ryhmän luutnantti juoksuttaa joukkojaan harjoituksissa ahkerasti. Saintsunnivalaiset saavat toimia maaliosastona. Avaruusjalkaväkeen tutustutaan harjoitusten lomassa. He ovat vähän mitä voi odottaakin: isoja, aggressiivisia, ei liiaksi kouluja käyneitä tyyppejä, joiden mielestä oikea sota käydään lähietäisyydeltä.

Mioryn lähestyessä kapteeni ilmoittaa, että kiertoradalla vietetään 24 tuntia, ja satavapaata voi hakea. Holst on kuitenkin jo etukäteen sanonut alusjärjestelmäryhmälle, että hän ei tule puoltamaan kenenkään heistä vapaata: hän tahtoo käyttää 24 tuntia pakollisiin huoltotoimiin siten, että alus on melko tyhjä. Hän on pahoillaan tästä, ja sanoo hyvittävänsä sen porukalleen jotenkin.

Käy ilmi, että satamavapaahakemuksista yli puolet tulee muutenkin takaisin hylättynä. Miorylle pääsee vain 25 miehistön jäsentä, loput jäävät käkkimään kiertoradalle. Komentoon jää aliluutnantti Douglas. Avaruusjalkaväki on näköjään kokonaan pääsemässä vapaalle. Omituista kyllä, he pukeutuvat laivaston eikä avaruusjalkaväen univormuihin. Heitä pinnalle lentävä Hwang, joka on murheissaan siitä, ettei pääsekään esittelemään kavereilleen kotihabinsa menomestoja, huomaa, että avaruusjalkaväellä on myös väärät henkilöllisyydet - he näkyvät järjestelmissä laivalle jääneinä saintsunnivalaisina.

Alukselle jääneiden kesken huhut tästä omituisuudesta kiertävät. Asejärjestelmissä de Arcio tekee huolellista kartoitusta lähiavaruudesta, mutta toteaa, ettei mitään uhkaavaa ole aivan lähellä, rahtialuksia ainoastaan. Lähin taistelualus on tasavallan hävittäjä Oaxaca, ja sekin on kolmen päivän polton päässä. Kuitenkin yleinen fiilis on, että jotain hämärää on nyt tekeillä.


Pelinjohtajan kommentit


aloitettu

<-- 19a: Romanttista draamaa - 22: -->CategoryDeepBlack - CategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki