Revision history for DeepBlackSky21


Revision [1158]

Last edited on 2019-09-03 12:25:53 by AdminDare [kategorioita lisätty]
Additions:
CategoryPelit - CategoryDeepBlackMainStory - CategoryPelit2145 - CategoryDeepBlack - CategoryMiorynKapina
Deletions:
CategoryPelit - CategoryDeepBlackMainStory - CategoryPelit2145 - CategoryDeepBlackCategoryMiorynKapina


Revision [1157]

Edited on 2019-09-03 12:25:31 by AdminDare [kategorioita lisätty]
Additions:
CategoryPelit - CategoryDeepBlackMainStory - CategoryPelit2145 - CategoryDeepBlackCategoryMiorynKapina
Deletions:
CategoryDeepBlack - CategoryPelit - CategoryMiorynKapina


Revision [868]

Edited on 2018-06-28 12:52:15 by AdminDare [Kategoria lisätty]
Additions:
CategoryDeepBlack - CategoryPelit - CategoryMiorynKapina
Deletions:
CategoryDeepBlack - CategoryPelit


Revision [832]

Edited on 2018-06-22 14:21:08 by AdminDare [korjattu tyhmä virhe tekstissä]
Additions:
Vilén ja Song inttävät puolin ja toisin, ja jossain välissä 224. kiinteä patteri Mioryn pinnalla liittyy mukaan vääntöön. Siellä uhataan Saint Sunnivan ampumista palasiksi, mikäli tämä ei luovuta. Vilén määrää Mastermanin, de Arcion ja al-Hamarin asejärjestelmiin, ja ottaa lukot pois fregatin pääaseista. Sitten konemestari vastaa patterille, että Saint Sunnivalla on maamaaliydinohjuksia, ja mikäli Mioryn joukot eivät häivy alukselta, hän laukaisee ne kaikki kohti avaruussatamaa ja patteria. Osuma riittäisi muuttamaan sen kraatteriksi.
Deletions:
Vilén ja Song inttävät puolin ja toisin, ja jossain välissä 224. kiinteä patteri Mioryn pinnalla liittyy mukaan vääntöön. Siellä uhataan Mioryn ampumista palasiksi, mikäli tämä ei luovuta. Vilén määrää Mastermanin, de Arcion ja al-Hamarin asejärjestelmiin, ja ottaa lukot pois fregatin pääaseista. Sitten konemestari vastaa patterille, että Saint Sunnivalla on maamaaliydinohjuksia, ja mikäli Mioryn joukot eivät häivy alukselta, hän laukaisee ne kaikki kohti avaruussatamaa ja patteria. Osuma riittäisi muuttamaan sen kraatteriksi.


Revision [800]

Edited on 2018-02-10 10:15:54 by AdminDare [linkki seuraavaan peliin päivitetty]
Additions:
[[DeepBlackSky19a| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: Vapaa Miory --> ]]
[[DeepBlackSky19a| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: Vapaa Miory --> ]]
Deletions:
[[DeepBlackSky19a| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]
[[DeepBlackSky19a| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]


Revision [796]

Edited on 2018-02-08 11:22:07 by vieras [typo]
Additions:
Napakan potkun myötä polttoleikattu sillan luukku lentää auki. Masterman ampuu saman tien sen takana olevaan tikaskuiluun suojatulta, ja saa hajalaukauksia vastaan. Hwang on saanut toisen panssarin kauko-ohjattua sillalle ja Sokolov pukee sitä ylleen.
Deletions:
Napakan potkun pyötä polttoleikattu sillan luukku lentää auki. Masterman ampuu saman tien sen takana olevaan tikaskuiluun suojatulta, ja saa hajalaukauksia vastaan. Hwang on saanut toisen panssarin kauko-ohjattua sillalle ja Sokolov pukee sitä ylleen.


Revision [792]

Edited on 2018-01-25 18:34:09 by AdminDare [täydennetty]
Additions:
Miory sijaitsee pikkuisella Jupiter LVII -kuulla, jolla on vain numeerinen designaatio. Koska siitä ei ole olemassa liiemmin dataa, olen pystynyt miettimään sen rakennetta ihan itse.


Revision [791]

Edited on 2018-01-25 18:06:00 by vieras [pelikerran kuvaus suunnilleen valmis]
Additions:
Lysithea jää taakse kun [[SaintSunniva| Saint Sunniva]] lähtee kohti etäistä [[Miory| Mioryn]] habitaattia. 25 avaruusjalkaväen sotilaan kanssa tilojen jakaminen on hieman raskas kokemus, mutta ryhmän luutnantti juoksuttaa joukkojaan harjoituksissa ahkerasti. Saintsunnivalaiset saavat toimia maaliosastona. Avaruusjalkaväkeen tutustutaan harjoitusten lomassa. He ovat vähän mitä voi odottaakin: isoja, aggressiivisia, ei liiaksi kouluja käyneitä tyyppejä, joiden mielestä oikea sota käydään lähietäisyydeltä.
Käy ilmi, että satamavapaahakemuksista yli puolet tulee muutenkin takaisin hylättynä. Miorylle pääsee vain 25 miehistön jäsentä, loput jäävät käkkimään kiertoradalle. Komentoon jää aliluutnantti Douglas. Avaruusjalkaväki on näköjään kokonaan pääsemässä vapaalle. Omituista kyllä, he pukeutuvat laivaston eikä avaruusjalkaväen univormuihin. Heitä pinnalle lentävä **Hwang**, joka on murheissaan siitä, ettei pääsekään esittelemään kavereilleen kotihabinsa menomestoja, huomaa, että avaruusjalkaväellä on myös väärät henkilöllisyydet - he näkyvät järjestelmissä laivalle jääneinä saintsunnivalaisina.
Alukselle jääneiden kesken huhut tästä omituisuudesta kiertävät seuraavan puolentoista vahdin aikana. Asejärjestelmissä **de Arcio** tekee huolellista kartoitusta lähiavaruudesta, mutta toteaa, ettei mitään uhkaavaa ole aivan lähellä, rahtialuksia ainoastaan. Lähin taistelualus on tasavallan hävittäjä Oaxaca, ja sekin on kolmen päivän polton päässä. Kuitenkin yleinen fiilis on, että jotain hämärää on nyt tekeillä. **Masterman** koettaa päästä Mioryn mielenmaisemaan lukemalla uutisia habilta, mutta eksyy sieltä tulevan populaarikulttuurin maailmaan. Rahtialukset tuovat Saint Sunnivalle reaktiomassaa ja täydennyksiä.
===Tunkeilijoita===
Yhtäkkiä klaxoni alkaa rääkyä hälytystä, ja matruusi Sepulvedan ääni intercomista huutaa, että aluksessa on tunkeilijoita. Kansien väliset suojaovet rysähtävät kiinni, tavoitteena eristää tunkeiljat messikannelle, mutta nämä polttavat sieltä tietään läpi. Kuusi aseistautunutta henkilöä raskaissa taistelupanssareissa, jakautuneena kahteen kolmen hengen ryhmään: yksi lähtee keulaa kohti, toinen perää. Messikannella oli kolme sotilasta, joista yksi oli Myrland; heidät niputettiin.
**Vettermoln**, Orsson, Olano ja Masterman syöksyvät valtauskannelle, jossa on aseita ja vastaavia taistelupanssareita. Reaktorissa koulutuksessa olleet de Arcio, **al-Hamar** ja Chemnitz puolestaan ovat taisteluvälinevarastossa. Sieltä löytyy kyllä rynnäkkökivääreitä, muttei kelvollista panssarointia. Massiivisten rynnäkkökiväärien käyttäminen ilman taistelupanssaria on kyllä mahdollista mikropainovoimassa, mutta vähän hankalaa. Hwang on sukkulassa, ja katsoo tapahtumia kameroiden kautta - mutta tunkeilijat tuhoavat niitä mennessään. Tunkeutujien ja keulan välissä on vain pari päällystökantta, eikä järeää aseistusta. Radiosta tulee sekavaa ohjeistusta; komentosillalla komennossa oleva Sepuveda on kyllä pätevä alusjärjestelmämatruusi, mutta johtamiskoulutusta hänellä ei ole. Korkea-arvoisin hereillä oleva päällystön jäsen on konemestari, pursimies Vilén, joka ei reaktorista käsin koeta ottaa tilannetta hallintaan. On epäselvää, missä aliluutnantti Douglas on.
Perään suuntaava vihollisryhmä tähtää valtauskannelle, ilmeisesti neutraloidakseen Saint Sunnivan panssarit. Selvästi vastustaja tuntee Hargrave-luokan fregatin rakenteen. Masterman vie kaksi lisäpanssaria ja aseita turvaan Hwangin sukkulaan. Vettermoln, Olano ja Orsson ryntäävät toiseen sukkulaan; Vettermoln on ainoa, joka on ehtinyt pukea panssarin ylleen.
Vihollisen tunkeutuessa valtauskannelle Hwang ajaa sukkulan ulos mielipuolisella vauhdilla, ja tekee vatsaa kääntävän nopean käännöksen, joka jättää sukkulan aivan Saint Sunnivan etuosan viereen. Olano vie niinikään sukkulansa ulos Saint Sunnivasta. Ulkopuolella on Saint Sunnivaan kiinnittynyt pieni rahtikuljetustugi, joka oli raahannut alukselle reaktiomassaa ja josta käsin vihollinen tunkeutui sisään.
De Arcio, al-Hamar ja Chemnitz saapuvat rahtikuilua pitkin valtauskannelle. He kuulevat vihollisen liikkuvan valtausryhmän tiloissa, ja de Arcio paiskaa sinne savukranaatin. Yksi tunkeilijoista panssarissa ilmestyy näkyviin, suoraan kolmikon väijytykseen. Al-Hamarin ja de Arcion tulitus puree vastustajan taistelupanssarin niveliin, ja vaikka al-Hamar ampuukin villisti täyttä sarjaa, hän saa onnella tai taidolla osuman panssarin heikosta kohdasta läpi. Vastustaja kuitenkin vastaa tuleen, ja osuu Chemnitziin. Sitten vihollinen on näkymättömissä, ja al-Hamar ja de Arcio pakenevat rahtikuiluun. He tajuavat vasta paria kantta alempana, että Chemnitz ei ole seurannut heitä. Vilén käskee heitä poistumaan kuilusta.
Masterman hyppää Saint Sunnivan kanssa samalla vektorilla kulkevasta sukkulasta 15 metriä Saint Sunnivan päälle. Sepulveda on avannut hänelle keulassa olevan asehuoltoluukun, ja hän tunkeutuu siitä sisään tilaan, jossa aluksen ohjukset ovat. Hwang kauko-ohjaa panssareita mukaan. Sillalla huudetaan, että viholliset ovat tunkeutuneet kapteenin kannelle, ja ovat kohta sisällä. Yhden rynnäkkökiväärin ja haulikon varassa olevat sillalla olevaa kolme matruusia eivät selviä panssaroiduista vihollisista ilman tukea. Masterman ryömii ohjustilan läpi, Sepulveda avaa ja sulkee luukkuja hänen edessään, ja hän tipahtaa tykkitorniin. Sieltä hän kiepahtaa sillalle juuri parahiksi näkemään kipinäsuihkujen nousevan sillan ja kapteenin kannen välisestä luukusta.
Al-Hamar ja de Arcio ovat vetäytyneet logistiikkakannelle. He koettavat ottaa tikapuukuilun valvontaan, mutta vastustaja heittää sinne pienen tarkkailudronen, johon he eivät osu. De Arcio koukkaa takaisin, operaatiokannelle, josta hän löytää operaatiokeskuksessa piileksivän matruusi Ravnin. Aseistamaton Ravn lähetetään alas, de Arcio jää väijyttämään vihollista. Alempana al-Hamar kohtaa niinikään aseita keränneet Astridsdottirin ja Rappin, joilla ei liioin ole taistelupanssaria.
===Sotaa===
Napakan potkun pyötä polttoleikattu sillan luukku lentää auki. Masterman ampuu saman tien sen takana olevaan tikaskuiluun suojatulta, ja saa hajalaukauksia vastaan. Hwang on saanut toisen panssarin kauko-ohjattua sillalle ja Sokolov pukee sitä ylleen.
Ehjiä kameroita seuranneet ovat huomanneet, että vihollisilla näyttää olevan tasavaltalaiset varusteet. Vilén koettaa ottaa komentoa Sepulvedalta, mutta matruusi ei suostu antamaan komentoa pois sillalta reaktoriin. Sepulvedan moniajo toimii enää välttävästi, mutta hän huutaa etteivät tunkeilijat mitään tasavaltalaisia ole.
Hwang ja Vettermoln viestittävät nopeasti sukkuloiden välillä. Rahtisukkula on selvästi vihollisen alus, joten Hwang ottaa sen tähtäimeen, ja ampuu sen ohjaamoa hiukkastykillä. Panssaroimattoman rahtisukkulan ohjaustila hajoaa palasiksi; jos siellä oli joku, hän ei ole enää uhka.
Sokolov on saanut panssarin ylleen, mutta sillalle johtaa kaksi luukkua, ja väkeä on liian vähän molempien tehokkaaseen puolustamiseen. Vilén ilmoittaa, että päämoottoori on valmis käytettäväksi, ja ehdottaa lyhyttä polttoa. Sepulveda tarttuu tähän. Kautta aluksen tulee kiihdytysvaroitus, ja kaikki jotka eivät ole panssareissa asettuvat kiihdytystuoleihin tai vähintään lattialle makaamaan. Muutamaa sekuntia myöhemmin Saint Sunnivan metallivetyraketit potkaisevat täysillä, ja alus tekee parin sekunnin ajan parin geen kiihdytyksen. Kiihdytys repii rahtialuksen jäänteet irti siitä, ja ne jäävät kieppumaan epävakaalle radalle.
Kiihdytyksen myötä valtauskannella kuuluu hirvittävä rysähdys, kun kulkutikkaissa väijynyt tunkeilija putoaa kolme kerrosta kanteen. Heti mikropainovoiman palatessa de Arcio astuu ulos piilostaan, näkee kanteen pudonneen vastustan taistelupanssareineen, ja ampuu sitä rynnäkkökiväärillä kunnes se ei ole uhka. Peräpäätä kohti lähteneestä ryhmästä oletettavasti enää yksi on taistelukuntoinen. Sillan päässä sen sijaan vielä kaikki kolme ovat. Kiihdytys ei riittänyt pudottamaan luukun polttanutta sotilasta, eikä Masterman saa tätä ammuttua, mutta saa tämän ajettua suojaan kapteenin kannelle.
Taistelu taukoaa hetkeksi. De Arcio ja al-Hamar ryhmittyvät joukkoineen asevarastokannelle. Hwang ja Vettermoln ottavat sukkuloillaan vektorin kohti Saint Sunnivan uutta kiertorataa. Sillalla pohditaan älyttömiä keinoja hävittää kapteenin kannelle linnoittautuneet vastustajat. Vilén kehottaa uudelleen Sepulvedaa luovuttamaan komennon hänelle, ja nyt Sepulveda suostuu. Sitten komentosillalla tulee yhteydenotto tunkeilijoilta.
Tunkeiljoiden komentaja sanoo olevansa yliluutnantti Song, Mioryn pataljoonan 224. kiinteästä patterista, ja vaativansa Saint Sunnivan sotilaita antautumaan. Tasavallan sotilaita? Vilén vaatii lisäselvyyttä. Awardahila ottaa yhteyden Mioryn avaruussataman lennonjohtoon, jossa toistetaan samanlainen vaatimus. Mioryn sotajoukot ovat jostain syystä päättäneet, että Saint Sunniva on vihollinen. De Arcio sanoo, että kenties Miorylla on tapahtunut sotilasvallankaappaus, ja habi tahtoo itselleen oman fregatin.
Vilén ja Song inttävät puolin ja toisin, ja jossain välissä 224. kiinteä patteri Mioryn pinnalla liittyy mukaan vääntöön. Siellä uhataan Mioryn ampumista palasiksi, mikäli tämä ei luovuta. Vilén määrää Mastermanin, de Arcion ja al-Hamarin asejärjestelmiin, ja ottaa lukot pois fregatin pääaseista. Sitten konemestari vastaa patterille, että Saint Sunnivalla on maamaaliydinohjuksia, ja mikäli Mioryn joukot eivät häivy alukselta, hän laukaisee ne kaikki kohti avaruussatamaa ja patteria. Osuma riittäisi muuttamaan sen kraatteriksi.
Syntyy tasatilanne. Miory ei voi olla sataprosenttisen varma, että se ehtisi torjua kaikki Saint Sunnivan ohjukset, ja toisaalta se selvästi haluaa fregatin ehjänä. Saint Sunniva ei voi lähteä kiertoradalta, koska Mioryn ohjukset saisivat sen kiinni. Panssaroidut tunkeilijat eivät koeta hyökätä sillalle, koska Saint Sunniva saattaisi tällöin ampua ydinkärkensä. Toisaalta tunkeilijoilla on vankina ainakin puoli tusinaa Saint Sunnivan sotilasta, ja yritys hyökätä heitä vastaan johtaisi näiden kuolemaan.
Kahden tason pattitilanne ei ratkea, mutta kukaan ei tunnu olevan innokas eskaloimaan. Saint Sunnivaan kohdistuu huomattavaa radiohäirintää, mutta sen läpi lähetetään viestintälaserilla ilmoitus tapahtuneesta lähimmälle Tasavallan alukselle, joka on Keskisten kuiden laivaston hävittäjä //Oaxaca//. Siellä kuitataan viesti jokseenkin hämmästyneenä, ja lähetetään se eteenpäin.
Muutaman tunnin kuluttua aluksen viestintäantenniin tulee yhteydenotto pinnalta. Se on Iglesias, joka tahtoo kuulla mitä on tapahtunut. Masterman antaa Iglesiasille raportin, ja saa vastineeksi kuulla, että Miorylla on tosiaan käynnistynyt vallankaappaus. Kapteeni Halkenhvad on kateissa, samoin XO Qassim. Pinnalla olevat sotilaat eivät voi auttaa Saint Sunnivaa, eikä helposti toisin päinkään. Mutta sana tapahtuneesta on saatu ulos; nyt kestää enää jotain päiviä, että muita joukkoja pääsee paikalle.
Hwang ja Vettermoln tuovat sukkulansa takaisin Saint Sunnivaan. Sisällä päädytään epämääräiseen odotteluvaiheeseen.
Peli oli melko puhdasta rymistelyä ja toimintaa, mutta toivottavasti siinä oli mukana myös vähän sydäntä. Linjani sotapeleissä yleensä on käyttää valtavasti nimettyjä ja kuvitettuja hahmoja, koska inhoan tarinankerrontaa, jossa sodassa kuolee vain nimettömiä punapaitoja. Tavoitteena on, että jokainen vainaja jättää jälkeensä aukon.
En tosiaan tiennyt alkuunkaan, mitä tässä pelissä tapahtuisi, ja tajusin pelin jälkeen, että ainakin eräs asia joka olisi vielä voinut tapahtua jäi toistaiseksi tapahtumatta. Tilanne ei välttämättä olekaan aivan niin ratkennut kuin kuvittelin, mutta tosiasiallisesti pallo on nyt pinnalla toimivilla sotilailla.
Deletions:
Lysithea jää taakse kun Saint Sunniva lähtee kohti etäistä Mioryn habitaattia. 25 avaruusjalkaväen sotilaan kanssa tilojen jakaminen on hieman raskas kokemus, mutta ryhmän luutnantti juoksuttaa joukkojaan harjoituksissa ahkerasti. Saintsunnivalaiset saavat toimia maaliosastona. Avaruusjalkaväkeen tutustutaan harjoitusten lomassa. He ovat vähän mitä voi odottaakin: isoja, aggressiivisia, ei liiaksi kouluja käyneitä tyyppejä, joiden mielestä oikea sota käydään lähietäisyydeltä.
Käy ilmi, että satamavapaahakemuksista yli puolet tulee muutenkin takaisin hylättynä. Miorylle pääsee vain 25 miehistön jäsentä, loput jäävät käkkimään kiertoradalle. Komentoon jää aliluutnantti Douglas. Avaruusjalkaväki on näköjään kokonaan pääsemässä vapaalle. Omituista kyllä, he pukeutuvat laivaston eikä avaruusjalkaväen univormuihin. Heitä pinnalle lentävä Hwang, joka on murheissaan siitä, ettei pääsekään esittelemään kavereilleen kotihabinsa menomestoja, huomaa, että avaruusjalkaväellä on myös väärät henkilöllisyydet - he näkyvät järjestelmissä laivalle jääneinä saintsunnivalaisina.
Alukselle jääneiden kesken huhut tästä omituisuudesta kiertävät. Asejärjestelmissä de Arcio tekee huolellista kartoitusta lähiavaruudesta, mutta toteaa, ettei mitään uhkaavaa ole aivan lähellä, rahtialuksia ainoastaan. Lähin taistelualus on tasavallan hävittäjä Oaxaca, ja sekin on kolmen päivän polton päässä. Kuitenkin yleinen fiilis on, että jotain hämärää on nyt tekeillä.
aloitettu


Revision [790]

Edited on 2018-01-25 12:44:51 by AdminDare [pelikerran kuvaus suunnilleen valmis]
Additions:
{{image url="images/ss_aluksella_21.jpg" width="800"}}
Käy ilmi, että satamavapaahakemuksista yli puolet tulee muutenkin takaisin hylättynä. Miorylle pääsee vain 25 miehistön jäsentä, loput jäävät käkkimään kiertoradalle. Komentoon jää aliluutnantti Douglas. Avaruusjalkaväki on näköjään kokonaan pääsemässä vapaalle. Omituista kyllä, he pukeutuvat laivaston eikä avaruusjalkaväen univormuihin. Heitä pinnalle lentävä Hwang, joka on murheissaan siitä, ettei pääsekään esittelemään kavereilleen kotihabinsa menomestoja, huomaa, että avaruusjalkaväellä on myös väärät henkilöllisyydet - he näkyvät järjestelmissä laivalle jääneinä saintsunnivalaisina.
Deletions:
Käy ilmi, että satamavapaahakemuksista yli puolet tulee muutenkin takaisin hylättynä. Miorylle pääsee vain 25 miehistön jäsentä, loput jäävät käkkimään kiertoradalle. Avaruusjalkaväki on näköjään kokonaan pääsemässä vapaalle. Omituista kyllä, he pukeutuvat laivaston eikä avaruusjalkaväen univormuihin. Heitä pinnalle lentävä Hwang, joka on murheissaan siitä, ettei pääsekään esittelemään kavereilleen kotihabinsa menomestoja, huomaa, että avaruusjalkaväellä on myös väärät henkilöllisyydet - he näkyvät järjestelmissä laivalle jääneinä saintsunnivalaisina.


Revision [789]

Edited on 2018-01-25 11:05:16 by AdminDare [pelikerran kuvaus aloitettu]
Additions:
Lysithea jää taakse kun Saint Sunniva lähtee kohti etäistä Mioryn habitaattia. 25 avaruusjalkaväen sotilaan kanssa tilojen jakaminen on hieman raskas kokemus, mutta ryhmän luutnantti juoksuttaa joukkojaan harjoituksissa ahkerasti. Saintsunnivalaiset saavat toimia maaliosastona. Avaruusjalkaväkeen tutustutaan harjoitusten lomassa. He ovat vähän mitä voi odottaakin: isoja, aggressiivisia, ei liiaksi kouluja käyneitä tyyppejä, joiden mielestä oikea sota käydään lähietäisyydeltä.
Mioryn lähestyessä kapteeni ilmoittaa, että kiertoradalla vietetään 24 tuntia, ja satavapaata voi hakea. Holst on kuitenkin jo etukäteen sanonut alusjärjestelmäryhmälle, että hän ei tule puoltamaan kenenkään heistä vapaata: hän tahtoo käyttää 24 tuntia pakollisiin huoltotoimiin siten, että alus on melko tyhjä. Hän on pahoillaan tästä, ja sanoo hyvittävänsä sen porukalleen jotenkin.
Käy ilmi, että satamavapaahakemuksista yli puolet tulee muutenkin takaisin hylättynä. Miorylle pääsee vain 25 miehistön jäsentä, loput jäävät käkkimään kiertoradalle. Avaruusjalkaväki on näköjään kokonaan pääsemässä vapaalle. Omituista kyllä, he pukeutuvat laivaston eikä avaruusjalkaväen univormuihin. Heitä pinnalle lentävä Hwang, joka on murheissaan siitä, ettei pääsekään esittelemään kavereilleen kotihabinsa menomestoja, huomaa, että avaruusjalkaväellä on myös väärät henkilöllisyydet - he näkyvät järjestelmissä laivalle jääneinä saintsunnivalaisina.
Alukselle jääneiden kesken huhut tästä omituisuudesta kiertävät. Asejärjestelmissä de Arcio tekee huolellista kartoitusta lähiavaruudesta, mutta toteaa, ettei mitään uhkaavaa ole aivan lähellä, rahtialuksia ainoastaan. Lähin taistelualus on tasavallan hävittäjä Oaxaca, ja sekin on kolmen päivän polton päässä. Kuitenkin yleinen fiilis on, että jotain hämärää on nyt tekeillä.
aloitettu
Deletions:
Lysithea jää taakse kun Saint Sunniva lähtee kohti etäistä Mioryn habitaattia. 25 avaruusjalkaväen sotilaan kanssa tilojen jakaminen on hieman raskas kokemus, mutta ryhmän luutnantti juoksuttaa joukkojaan harjoituksissa ahkerasti. Saintsunnivalaiset saavat toimia maaliosastona.
aloittamatta


Revision [786]

Edited on 2018-01-25 09:10:08 by AdminDare [pelikerran kuvaus aloitettu]
Additions:
[[DeepBlackSky19a| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]
[[DeepBlackSky19a| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]
Deletions:
[[DeepBlackSky20| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]
[[DeepBlackSky20| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]


Revision [785]

Edited on 2018-01-25 09:01:19 by AdminDare [pelikerran kuvaus aloitettu]
Additions:
====Devil and the Deep Black Sky 21: Kauhun tasapaino====
[[DeepBlackSky20| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]
[[DeepBlackSky20| <-- 20: Vallankaappaus]]
<<//"Meillä on sadoittain ilmamaaliohjuksia."
"Meillä on täysi lasti ydinohjuksia ja laivaston parhaat ampujat."
- Mioryn pataljoonan lennonjohto ja pursimies Vilén//<<
===Lysithealta Miorylle, maaliskuun alku 2145===
Lysithea jää taakse kun Saint Sunniva lähtee kohti etäistä Mioryn habitaattia. 25 avaruusjalkaväen sotilaan kanssa tilojen jakaminen on hieman raskas kokemus, mutta ryhmän luutnantti juoksuttaa joukkojaan harjoituksissa ahkerasti. Saintsunnivalaiset saavat toimia maaliosastona.
[[DeepBlackSky20| <-- 19a: Romanttista draamaa]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]
[[DeepBlackSky20| <-- 20: Vallankaappaus]]
Deletions:
====Devil and the Deep Black Sky 20: miory 4evah====
[[DeepBlackSky20| <-- 20: miory taas]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]
<<//"sumfa laa laa."
- herper of derp//<<
===Miory, toukokuu 2145===
[[DeepBlackSky20| <-- 20: miory taas]] - [[DeepBlackSky22| 22: --> ]]


Revision [727]

The oldest known version of this page was created on 2017-12-09 13:57:09 by AdminDare [pelikerran kuvaus aloitettu]
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki