Revision [516]

This is an old revision of DeepBlackSky13 made by AdminDare on 2017-02-04 10:02:32.

 

Devil and the Deep Black Sky 13: Kotimaan anarkistit<-- 12: Sankareiden kotiinpaluu - 14: -->

"Kun ilmiantajaksi kerran ryhtyy, on ilmiantaja aina."
- Jacob Lindh

 


Ytterhus uutisissa


Ger∂rin jäähallissa Arne, Cati, James ja Paloma ovat kaveripiireineen katsomassa jääkiekko-ottelua, jossa Ger∂risk Draker ottaa yhteen Palladion Saintsin kanssa. Palladion on Tasavaltaan kuulumaton habi asteroidivyöhykkeellä, ja sen jääkiekkojoukkue on kiertueella Tasavallassa. Sääntöjen mukaan Tasavalta päästää pelaamaan vain urheilijoita, jotka ovat ihmisiä alkuperäisessä kehossaan, mutta vähintään näiden pelaajien kehot ovat samalla tavoin mittatilattuja kuin Merlin de Vooghtin tai Silvio Murrietan. Heidän pelityylinsä on flamboyanttia siinä missä Ger∂rin on hyvin tiukkaa ja täsmällistä. Matsi päättyy Ger∂rin voittoon, ja sitä seuraa viinanhuuruinen juhlintakierros kaupungilla.

Seuraavana aamuna krapula on melkoinen. Pahoinvoinnin läpi tunkee Ingrid Ytterhusia koskeva uutinen: ilmeisesti katolinen kirkko on vuotanut Ytterhusin ja Meredithin kohtalon medialle. Kulissien takana Tasavalta ja Titan ovat käyneet neuvottelua varastettujen egojen palauttamisesta tai tuhoamisesta, mutta kirkko ei oletettavasti ole ollut tyytyväinen niiden etenemiseen, joten koko kuvio on paljastettu tiedotusvälineille. Tasavallan uutiset lypsävät tapahtuneen shokkiarvoa, ja sotilaallisesti aggressiiviset tai uskonnolliset poliitikot vaativat, että Titan pakotetaan vastaamaan sen kansalaisen tekemästä rikoksesta ihmisyyttä ja Jumalaa vastaan. Ger∂rin uutiset ovat maltillisempia, ja Ingridin perhe on pysytellyt poissa mediasta. Brita Nielson ottaa yhteyttä Palomaan, ja kertoo äitinsä haluavan jutella jonkun kanssa, jolla on ensi käden kokemusta Diafotismoksesta ja Ingridin kohtalosta. Paloma lähteekin haastateltavaksi.

Jamesin kaveri Eva Björksdottir kysyy tältä jääkiekkomatsissa olleen komean kundin (Merlinin) yhteystietoja pyytääkseen tätä treffeille. Cati viestii Majakka-säätiön kanssa. Katoliset ja kiivaat Luján V -läiset ovat kuohuksissaan uutisista, ja Cati lupaa käydä seuraavana päivänä siellä kertomassa heille mitä tietää tapahtuneesta.

Paloman haastattelussa Britan Signe-äiti osoittautuu hölösuista ja sähläävää tytärtään huomattavasti ammattitaitoisemmaksi, ja on todella terävä huomaamaan asioita. Tasavallan sotilaasta ei kuitenkaan lähtökohtaisesti saa painaa mitään, mitä sotilas ei itse hyväksyisi, ja toiminta politiikassa tai mediassa on stratokratiassa sotilaalle täysin hyväksyttävää.


Pelinjohtajan kommentteja


Kesken


<-- 12: Sankareiden kotiinpaluu - 14: -->CategoryPelit - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki