Revision history for DeepBlackSky12


Revision [1148]

Last edited on 2019-09-03 12:20:15 by AdminDare [kategorioita lisätty]
Additions:
CategoryPelit - CategoryDeepBlackMainStory - CategoryPelit2144 - CategoryDeepBlack
Deletions:
CategoryPelit - CategoryDeepBlack


Revision [579]

Edited on 2017-03-13 14:02:23 by AdminDare [CBEAT-akronyymi avattu]
Additions:
Illallisilta ajaudutaan baareihin; ensin Gammelgruvan lähiöbaariin, ja sieltä sitten Arnea jäljittäen yliopistoalueelle Östra Väggin kaupunginosaan. Täältä opiskelevat sotilaat löytävät tuttujaan, ja Jamesin hyvä ystävä Sarah on yllättäen myös paikalla; hän on alkanut seurustella Arnen Jacob-nimisen opiskelijakaverin kanssa. Arne huomaa, että Jacobia vaivaa jokin, ja kysyy selitystä: tämä kertoo, että ""LiquidState""-taiteilijakollektiivi on tehnyt tempauksen Hyodenista tuotujen älyvaatteiden uudelleenohjelmoinnin kanssa ja levittänyt sillä tavoin varsin harmittomia meemejä. Sitten uudelleenohjelmoinnin mahdollistanut murto levisi muidenkin tietoon, ja yhtäkkiä älyvaatteita alettiin käyttää aivan muihin asioihin. Civil Defense Corps kiinnostui asiasta, CBEAT (Tasavallan teknologiaviranomainen - Council on Bio-Ethics and Advanced Technology) kielsi vaatteiden myynnin, ja nyt CDC:n poliisi on käynyt kuumottamassa Jacobia ja vaatinut tätä kertomaan, kuka älyvaatemurron on alunperin tehnyt. Jacob ei itse tiedä, mutta tietää kuka tietää; hän ei haluaisi antaa poliisille mitään, mutta on mahdollista, että he vaikeuttavat hänen elämäänsä jotenkin mikäli hän ei ryhdy ilmiantajaksi.
Deletions:
Illallisilta ajaudutaan baareihin; ensin Gammelgruvan lähiöbaariin, ja sieltä sitten Arnea jäljittäen yliopistoalueelle Östra Väggin kaupunginosaan. Täältä opiskelevat sotilaat löytävät tuttujaan, ja Jamesin hyvä ystävä Sarah on yllättäen myös paikalla; hän on alkanut seurustella Arnen Jacob-nimisen opiskelijakaverin kanssa. Arne huomaa, että Jacobia vaivaa jokin, ja kysyy selitystä: tämä kertoo, että ""LiquidState""-taiteilijakollektiivi on tehnyt tempauksen Hyodenista tuotujen älyvaatteiden uudelleenohjelmoinnin kanssa ja levittänyt sillä tavoin varsin harmittomia meemejä. Sitten uudelleenohjelmoinnin mahdollistanut murto levisi muidenkin tietoon, ja yhtäkkiä älyvaatteita alettiin käyttää aivan muihin asioihin. Civil Defense Corps kiinnostui asiasta, CBEAT kielsi vaatteiden myynnin, ja nyt CDC:n poliisi on käynyt kuumottamassa Jacobia ja vaatinut tätä kertomaan, kuka älyvaatemurron on alunperin tehnyt. Jacob ei itse tiedä, mutta tietää kuka tietää; hän ei haluaisi antaa poliisille mitään, mutta on mahdollista, että he vaikeuttavat hänen elämäänsä jotenkin mikäli hän ei ryhdy ilmiantajaksi.


Revision [515]

Edited on 2017-02-04 09:47:58 by AdminDare [linkki seuraavaan peliin päivitetty]
Additions:
[[DeepBlackSky11| <-- 11: Song Cai Flower]] - [[DeepBlackSky13| 13: Kotimaan anarkistit --> ]]
[[DeepBlackSky11| <-- 11: Song Cai Flower]] - [[DeepBlackSky13| 13: Kotimaan anarkistit --> ]]
Deletions:
[[DeepBlackSky11| <-- 11: Song Cai Flower]] - [[DeepBlackSky13| 13: --> ]]
[[DeepBlackSky11| <-- 11: Song Cai Flower]] - [[DeepBlackSky13| 13: --> ]]


Revision [498]

Edited on 2016-12-15 11:37:49 by AdminDare [Pelikerran kuvaus suunnilleen valmis]
Additions:
Illalla James lähtee Francisin hänelle osoittamaan paikkaan Gammelgruven itälaidoilla. Täällä on joukko vanhoja varastoluolia, jotka ovat Romahduksen jälkeen olleet käytössä satunnaisesti. Häntä seuraavat Cati, Paloma ja Arne, tavoitteenaan pysyä näkymättömissä ja hieman turvata selustaa.
Ensimmäisestä osoitteesta James kimmotetaan toiseen, jossa häntä tapaa pari paikallista rikollisuuteen taipuvan duunarin oloista tyyppiä. He osoittavat hänet sisään luolassa olevaan varastohalliin, jonka sokkeloisen ulkokerroksen läpi hän päätyy tilaan, jonne on kuljetettu mutkikkaan näköinen operaatiotuoli sekä joukko kirurgista välineistöä. Jamesia tervehtii humanoidirobotti, joka esittäytyy nimellä Pong. James tajuaa äänestä ja puhetyylistä, että hän on tavannut tämän robotin aiemminkin - peruskoulutuskauden aikana Mision du Raquel -peltipurkkihabilla, jossa hän oli neosimpanssin kehossa. Tuolloin Pong istutti Francisin Jamesin päähän, ja nyt hän aikoo ottaa tämän ulos.
Francis ja Pong rupattelevat hetken. Pong vaikuttaa lähinnä huvittuneelta tilanteesta, Francis taas tahtoo mitä pikimmin ulos ja takaisin omaan kehoonsa. James on hyvin hermostunut, ja Pong vakuuttaa hänelle, ettei syytä huoleen ole. Sitten hän tajuaa Jamesin kehon olevan podi, ja toteaa, että tämä muuttaa hieman hänen lähestymistapaansa, mutta vieläkään mitään paniikin aihetta ei ole. James kiinnitetään tuoliin, ja neula pistää häntä kaulaan. Hän nukahtaa välittömästi.
Varaston ulkopuolella pari CDC:n miliisiä saapuu varastoluolaan. He puhuttelevat rakennuksen ulkopuolella tupakoivia duunareita, joista toinen lähtee juoksemaan pakoon. Toisesta suunnasta koukkaava kolmas miliisi saa kuitenkin juoksijan kiinni, ja molempia jututetaan. Salkusta otetaan esiin muutama pienoisdrone, joilla silmäillään paikkoja - ilmeisesti normaalit valvontakamerat tässä luolassa eivät ole toiminnassa.
Melkein heti pienoidrone huomaa korkealla rakenteissa vaanivatn Catin, ja tämä käsketään alas. Mikropainovoimapodin huolestuttava seinää pitkin käveleminen säikäyttää miliisit, jotka kuvittelevat näkevänsä ties minkä transhumanistisen koneälyhirviön. He eivät sentään avaa tulta Catia kohden, ja kun he lukevat hänen henkilökorttinsa he yllättyvät tajutessaan, että Cati on alikersantti Avaruusjoukoissa. Tämä johtaa heti kohteliaampaan käytökseen. Cati hämää sotilaita sen verran, että dronet lähtevät sisään varastorakennukseen vasta muutamaa minuuttia myöhemmin.
Sisällä James herää tokkuraisena. Pong on avannut hänen siteensä, ja ilmoittaa psykokirurgian olevan onnistuneesti suoritettu. Francis on siirretty pois Jamesin aivoista ja lapsuusmuistot palautettu. Pong on jättänyt Jamesille taskuun protesteista huolimatta rahalastun, jossa sanoo olevan 4000 tasavallan dollaria Stellar Intelligencen palkkiona palveluksista. Pong on pakannut suurimman osan kirurgiavarustuksesta robottikehonsa selkään, ja lähtee takakautta ulos. James livahtaa niinikään ulos muita reittejä ennenkuin dronet ehtivät paikalle.
Miliisit päästävät Catin lähtemään, ja ryhmä hakeutuu asutummalle alueelle, ja istuu pikaruokalaan. Paloma tenttaa Jamesia tämän muistoista, ja näyttää siltä, että suuri osa lapsuuden muistikuvista eivät ole enää Jamesille samanlainen aukko kuin aiemmin. James hävittää Pongilta saamansa rahalastun, juuri ennen kuin uusi ryhmä CDC:n miliisejä astuu pikaruokalaan. He sanovat havainneensa, että kolme paikallaolijoista oli ollut paikalla Gammelgruvessa samoihin aikoihin kuin siellä oli tapahtunut jotain epäilyttävää, ja haluaisivat saada heiltä lausuntoja. He ottavat Catin, Paloman ja Arnen yksi kerrallaan kuultaviksi.
Pikaruokalassa Paloma aloittaa toverillisen juttelun CDC:n miliisin kanssa, ja kertoo hänen ja ystäviensä olevan myös asepalveluksessa. Aluksi CDC pitää yllä ammatillista viileyttä, mutta sitten James kertoo ryhmän palvelevan Saint Sunnivalla. Uutiset Saint Sunnivan kohtaamisesta koneälyn kanssa ovat olleet kaikkialla viimeiset pari päivää, ja CDC:n lausunnon ottaminen muuttuu paljon vähemmän tehokkaaksi kun miliisin nuoret asevelvolliset kiinnostuvat enemmän sotatarinoista kuin mahdollisten ristiriitojen hakemisesta kertomuksista. Lopulta CDC:lle jää epämääräinen selostus siitä, että kolmikko oli matkalla pikaruokalaan tapaamaan toisiaan, ja Cati oli katon rajassa treenaamassa uutta mikropainovoimapodiaan.


Revision [497]

Edited on 2016-12-14 20:43:02 by AdminDare [kesken]
Additions:
Merlin De Vooght on niinikään vailla asuntoa, ja etenkin opiskelija-asunnosta laivastoon lähteneet sotilaat arvioivat, että vanhempien luona asuminen neljän viikon ajan saattaa olla vähän kuluttavaa. Syntyy idea vuokrata halpa yhteiskämppä jostain kuukauden ajaksi.
Mikropainovoimapodit humaltuvat nopeasti, ja James on vauhdilla kovassa kännissä. Pari muutakin paikallaolijaa on ollut palveluksessa, ja kertoilee hurjaa tarinaa ripuliepidemiasta korvetilla, jolla toimi. Saint Sunnivan miehistö ei ryhdy nokittelemaan tästä, vaikka jossain vaiheessa selviääkin, että Jamesin alkuperäinen keho on tuhoutunut hurjassa taistelussa koneälyjen kanssa. Jamesin toinen kaveri Eva suorittaa sotilaspalvelusta CDC:ssä jossain päin Ger∂riä, Paloman tuttu Julieta on tehnyt sosiologian paperia Luján V:n selviytyjien sopeutumisesta (ja tunnistaa Catin, muttei ryhdy kiusaamaan tätä). Cati ja Merlin ovat vähän ulkopuolisia. De Vooght saa todella vetävän näköisenä paljon huomiota, muttei itse tunnu tästä hirveästi innostuvan. Arnen ylennys alikersantiksi on paikallaolijoiden mielestä täysin käsittämätöntä: kundi tunnetaan lähinnä kauheana anarkistina ja auktoriteettivihollisena, eikä kukaan pysty käsittämään, miten sotakoneisto olisi voinut nähdä hänet aliupseeriaineksena.
Seuraava aamu valkenee varsin krapulaisena. Cati ei mennyt Iglesiasien luo, vaan jäi hotelliin, ja aamulla testailee mikropainovoimapodinsa kapasiteettia hotellihuoneessa, etenkin sen käsissä ja jaloissa olevia tarttumapintoja. Hän ottaa yhteyttä Luján V:n selviytyjistä huolehtivaan Majakka-säätiöön, joka kertoo saaneensa medialta paljon yhteydenottoja ja haastattelupyyntöjä; hän sanoo, ettei aio tavata mediaa, mutta muita Luján V:n selviytyjiä jossain vaiheessa kyllä. Paloma puolestaan tajuaa kotona, että hänen Valentina-siskollaan on jotenkin laiton älyvaate, ja arvelee, että Arne saattaisi tietää tästä lisää.
Uutisiin päätyy myös aamusta tarkempi tieto Saint Sunnivan taistelusta Song Cai Flowerin koneälyä vastaan, sekä Luján V:ltä kaapatuista päistä. Avaruusjoukkojen viestintä ei ole pahemmin operaation yksityiskohtia peitellyt, vaan ennemminkin kokee tärkeäksi, että kansalaiset, siviilit ja protektoraattien asukkaat saavat kuulla, millainen vaara heitä uhkasi ja miten se voitettiin. Joka tapauksessa uutisen vaikutus saintsunnivalaisten perheisiin on melkoinen: yhtäkkiä aluksen miehistö on todella pahasta paikasta selvinneitä sankareita, ja Paloma saa kertoa etenkin Pedro-veljelleen kokemuksistaan taistelusta. Sentään detaljeita sotilaiden päiden irrottamisesta ja massamieleen juuttumisesta ei ollut jaettu, mutta joka tapauksessa kaikki alkavat kokea kotinsa vähän ahdistavana.
Merlinin järjestämälle asunnolle nukkumaan päätynyt James päästää krapula-aamiaisen lomassa Francisin verkkoon, ja tämä kertoo, että seuraavana iltana kello kahdeksan aikoihin olisi mielten erotus varastoalueella Gammelgruven laidoilla. James välittää tietoa tästä tovereilleen pitkin päivää. James, Arne, Cati ja Merlin kotiutuvat vuokrattuun isoon kaksioon, jonka parviratkaisu takaa jokaiselle jonkin verran omaa tilaa. Jossain vaiheessa myös Natalie Scholl käväisee paikalla - hän sanoo asuneensa siskonsa luona, mutta tämän skitsahtaneen Saint Sunniva -uutisoinnista. Natalien kaikki palkkarahat menevät velkojen maksamiseen, joten hänellä ei ole varaa vuokrata omaa kämppää, eikä hän halua asua Tasavallan kasarmillakaan. Tästä huolimatta kukaan ei pidä hänestä, ja hänen ei anneta jäädä asumaan nurkkiin.
===Sotilaskontakteja===
James ja Cati käyvät Mackwaren tavaratalossa ostamassa kenkiä, jotka kätkevät heidän mikropainovoimapodiensa erikoiset jalat ja vähentävät kummaksuvia katseita joita he saavat. Paloma puolestaan käy paikallisten kaveriensa tapaamisen ohella Gwyndonline ""MacKayn"" kanssa kahvilla. Gwynin äiti, Mackwaren tavaratalon omistaja ja yksi Ger∂rin rikkaimmista ihmisistä, on kuulemma kauhistunut Saint Sunnivaa koskeneista uutisista, ja aikoo vedellä naruista saadakseen tyttärensä pois vaarallisesta palveluksesta. Gwyn ei itse ole tästä kovin innostunut: vaikka hän ei vieläkään välttämättä haluaisi palvella asevoimissa, häntä innostaa ehkä vielä vähemmän ajatus siitä, että hänen äitinsä vahtii kuin haukka hänen tekemisiään vielä jäljellä olevat kolme palvelusvuotta.
Kaikki vapaalla olevat sotilaat saavat kutsun seuraavana päivänä pidettäviin kapteeni Skarsgardin hautajaisiin. Seremonia on lyhyt mutta juhlava. Sen jälkeisellä vastaanotolla Natalie Scholl meinaa ryhtyä tappeluun Brita Nielsonin kanssa koskien tämän äidin journalistisia edesottamuksia, ja kapteeni Halkenhvad mainitsee Jamesille kuulleensa Ayezilta, että tämä oli ollut läheinen Ytterhusin kanssa ja että tämän perhe saattaisi arvostaa vierailua. Kapteeni on myös sitä mieltä, että mikropainovoimakeho pukee Jamesia, mitä sitten sillä tarkoittaakin.
Seremonian jälkeen Cati käy Janna Larsenin kanssa kaljalla, ja vaihtaa kokemuksia mielten yhteen sulautumisesta: samalla tavoin kuin Catiin on jäänyt jälkiä ultimaattikenraali Matar Ntheppestä, Jannaan on jäänyt jälkiä Marta Astridsdottirista. Marta oli ilmeisesti todennut tämän kiusalliseksi ja vaikeaksi, ja päätti ottaa palvelukseensa vuoden tauon. Hankkimallaan käytetyllä turvapodilla kersantti aikoo paiskia töitä Ger∂rin rajavartiostossa. Janna itse toteaa alkaneensa seurata nyrkkeilyä, ja Cati kertoo muistavansa Matar Ntheppen kuolleen veitsitaistelussa useita kertoja ja harrastaneen terralaisia viinejä.
===Psykokirurgiaa===
Kun ollaan sotilaskontekstin ulkopuolella, koetin tässä viitata ainakin hahmoihin enemmän etunimillä. En tiedä, onko tämä hyvä ajatus; se saattaa vain sotkea asioita. Mutta eh. Vapaalla on vieraannuttavaa.
Deletions:
De Vooght on niinikään vailla asuntoa, ja etenkin opiskelija-asunnosta laivastoon lähteneet sotilaat arvioivat, että vanhempien luona asuminen neljän viikon ajan saattaa olla vähän kuluttavaa. Syntyy idea vuokrata halpa yhteiskämppä jostain kuukauden ajaksi.
Mikropainovoimapodit humaltuvat nopeasti, ja James on vauhdilla kovassa kännissä. Pari muutakin paikallaolijaa on ollut palveluksessa, ja kertoilee hurjaa tarinaa ripuliepidemiasta korvetilla, jolla toimi. Saint Sunnivan miehistö ei ryhdy nokittelemaan tästä, vaikka jossain vaiheessa selviääkin, että Jamesin alkuperäinen keho on tuhoutunut hurjassa taistelussa koneälyjen kanssa. Jamesin toinen kaveri Eva suorittaa sotilaspalvelusta CDC:ssä jossain päin Ger∂riä, Paloman tuttu Julieta on tehnyt sosiologian paperia Luján V:n selviytyjien sopeutumisesta (ja tunnistaa Catin, muttei ryhdy kiusaamaan tätä). Cati ja de Vooght ovat vähän ulkopuolisia. De Vooght saa todella vetävän näköisenä paljon huomiota, muttei itse tunnu tästä hirveästi innostuvan. Arnen ylennys alikersantiksi on paikallaolijoiden mielestä täysin käsittämätöntä: kundi tunnetaan lähinnä kauheana anarkistina ja auktoriteettivihollisena, eikä kukaan pysty käsittämään, miten sotakoneisto olisi voinut nähdä hänet aliupseeriaineksena.
Seuraava aamu valkenee varsin krapulaisena. Cati ei mennyt Iglesiasien luo, vaan jäi hotelliin, ja aamulla testailee mikropainovoimapodinsa kapasiteettia hotellihuoneessa, etenkin sen käsissä ja jaloissa olevia tarttumapintoja. Paloma puolestaan tajuaa kotona, että hänen Valentina-siskollaan on jotenkin laiton älyvaate, ja arvelee, että Arne saattaisi tietää tästä lisää.
Kun ollaan sotilaskontekstin ulkopuolella, koetin tässä viitata ainakin pelaajahahmoihin enemmän etunimillä. En tiedä, onko tämä hyvä ajatus.


Revision [493]

Edited on 2016-12-07 15:38:03 by AdminDare [pelikerran kuvaus aloitettu]
Additions:
Saint Sunniva on viettänyt joitakin viikkoja partiolennossa muun laivueen kanssa. Sitten se telakoituu Kalliston kiertoradalla olevaan Tasavallan laivaston asemaan, jossa kehonsa menettäneet saavat podit. Totuttelu näihin on kaikille hankalaa, ja ulkopuoleltakin podit näyttävät helposti oudoilta: kersantti Astridsdottirin turvapodi on valtava kaappi, Bogedalin mallilla on vihreä iho, Guanchanan podi näyttää olevan sukupuoleltaan mies, ja Cat Acosta sekä James Coleman ovat ottaneet mikropainovoimamallit, joiden jaloissa on tarttumasormet.
Kun podien kanssa on totuteltu kaksitoista tuntia, Kallistolle jäävä osa miehistöstä pakataan sukkulaan. Valtaosa vuoden 2144 kurssista sekä monia vanhempia sotilaita laskeutuu kotiinsa Ger∂rille, viettämään neljän viikon mittaista lomajaksoa. Tunnelma sukkulassa on enimmäkseen lomalle lähtevän riehakas.
Avaruussatamassa perhettä on saapunut vastaanottamaan monia sotilaista, ja paljon innostuneita halauksia jaetaan. Acosta väistelee Ger∂risk Nyheterin toimittaja //Signe Nielsonia// (Matruusi Nielsonin äiti) sekä tasavaltalaista toimittajaa; Luján V:n selviytyjistä maineikkaampana häntä halutaan toki haastatella. Uuden ruumiinrakenteen, ajeltujen hiusten ja Arne Falkin tuottaman hämäyksen avulla hän onnistuu väistämään haastetelluksi tulemisen, ja lähtee Jamesin ja Paloma Iglesiasin mukana kohti Gammelgruven kaupunginosaa, jossa nämä asuvat. Paloma on kutsunut Catin luokseen, koska tällä ei ole Ger∂rillä oikein kotia.
De Vooght on niinikään vailla asuntoa, ja etenkin opiskelija-asunnosta laivastoon lähteneet sotilaat arvioivat, että vanhempien luona asuminen neljän viikon ajan saattaa olla vähän kuluttavaa. Syntyy idea vuokrata halpa yhteiskämppä jostain kuukauden ajaksi.
Podikehojen haltijat käyvät ostamassa uusia vaatteita, illallisia syödään ja kuulumisia vaihdetaan perheen kesken. Iglesiasien koti osoittautuu kolmioksi jossa asuu 9 ihmistä, ja kaikki heistä ovat valtavan sosiaalisia; Paloman sairaanhoitajaksi opiskeleva Samantha-pikkusisko kummastelee Catin jalkoja ja tämä töksäyttää vastaan että koneälyt leikkasivat hänen päänsä irti.
Illallisilta ajaudutaan baareihin; ensin Gammelgruvan lähiöbaariin, ja sieltä sitten Arnea jäljittäen yliopistoalueelle Östra Väggin kaupunginosaan. Täältä opiskelevat sotilaat löytävät tuttujaan, ja Jamesin hyvä ystävä Sarah on yllättäen myös paikalla; hän on alkanut seurustella Arnen Jacob-nimisen opiskelijakaverin kanssa. Arne huomaa, että Jacobia vaivaa jokin, ja kysyy selitystä: tämä kertoo, että ""LiquidState""-taiteilijakollektiivi on tehnyt tempauksen Hyodenista tuotujen älyvaatteiden uudelleenohjelmoinnin kanssa ja levittänyt sillä tavoin varsin harmittomia meemejä. Sitten uudelleenohjelmoinnin mahdollistanut murto levisi muidenkin tietoon, ja yhtäkkiä älyvaatteita alettiin käyttää aivan muihin asioihin. Civil Defense Corps kiinnostui asiasta, CBEAT kielsi vaatteiden myynnin, ja nyt CDC:n poliisi on käynyt kuumottamassa Jacobia ja vaatinut tätä kertomaan, kuka älyvaatemurron on alunperin tehnyt. Jacob ei itse tiedä, mutta tietää kuka tietää; hän ei haluaisi antaa poliisille mitään, mutta on mahdollista, että he vaikeuttavat hänen elämäänsä jotenkin mikäli hän ei ryhdy ilmiantajaksi.
Mikropainovoimapodit humaltuvat nopeasti, ja James on vauhdilla kovassa kännissä. Pari muutakin paikallaolijaa on ollut palveluksessa, ja kertoilee hurjaa tarinaa ripuliepidemiasta korvetilla, jolla toimi. Saint Sunnivan miehistö ei ryhdy nokittelemaan tästä, vaikka jossain vaiheessa selviääkin, että Jamesin alkuperäinen keho on tuhoutunut hurjassa taistelussa koneälyjen kanssa. Jamesin toinen kaveri Eva suorittaa sotilaspalvelusta CDC:ssä jossain päin Ger∂riä, Paloman tuttu Julieta on tehnyt sosiologian paperia Luján V:n selviytyjien sopeutumisesta (ja tunnistaa Catin, muttei ryhdy kiusaamaan tätä). Cati ja de Vooght ovat vähän ulkopuolisia. De Vooght saa todella vetävän näköisenä paljon huomiota, muttei itse tunnu tästä hirveästi innostuvan. Arnen ylennys alikersantiksi on paikallaolijoiden mielestä täysin käsittämätöntä: kundi tunnetaan lähinnä kauheana anarkistina ja auktoriteettivihollisena, eikä kukaan pysty käsittämään, miten sotakoneisto olisi voinut nähdä hänet aliupseeriaineksena.
===Uutisia===
Seuraava aamu valkenee varsin krapulaisena. Cati ei mennyt Iglesiasien luo, vaan jäi hotelliin, ja aamulla testailee mikropainovoimapodinsa kapasiteettia hotellihuoneessa, etenkin sen käsissä ja jaloissa olevia tarttumapintoja. Paloma puolestaan tajuaa kotona, että hänen Valentina-siskollaan on jotenkin laiton älyvaate, ja arvelee, että Arne saattaisi tietää tästä lisää.
Arne on itse sillä aikaa tutkinut älyvaatekuviota tarkemmin. Helmikuussa Ger∂rin suurin tavaratalo, Mackware, alkoi myydä hyodenilaisia älyvaatteita varsin halvalla. Älyvaatteet eivät ole harvinaisia, mutta yleensä ne ovat olleet kalliita ylellisyystuotteita. ""LiquidState"" oli löytänyt keinon murtaa tämän mallin datasuojaus, ja saanut sen toimimaan lähettimenä, vastaanottimena, mediapintana, virusvektorina ja yleensä kevyenä henkilökohtaisena ektona. Mikä parasta, vaate oli saatu murrettua niin avoimeksi, että sen tunnisteavaintakin pystyi vaihtamaan - toisin sanoen, sen avulla pystyi viestimään anonyymisti. Kun tämä seikka tuli yleiseen tietoon, CBEAT määräsi vaatteen myynnin loppumaan ja keräsi jo myydyt kappaleet takaisin, mutta monia jäi vielä kiertoon, ja Mackwaren varasto katosi jonnekin kaupungin alamaailmaan. Valvontaobsessoitunut tasavaltalainen koneisto ei suhtautunut tähän lainkaan hyvin, ja nyt CDC jäljittää vimmalla paitsi irrallaan olevia älyvaatteita, myös henkilöä, joka ne alunperin mursi.
Kun ollaan sotilaskontekstin ulkopuolella, koetin tässä viitata ainakin pelaajahahmoihin enemmän etunimillä. En tiedä, onko tämä hyvä ajatus.
Deletions:
aloittamatta
jee


Revision [492]

The oldest known version of this page was created on 2016-12-07 08:54:21 by AdminDare [pelikerran kuvaus aloitettu]
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki