Coleman: YksinpuheluaSellissään Coleman koettaa lukea Raamattua ja Avaruusjoukkojen palvelusohjesääntöä, mutta kirjaimet alkavat vilistää hänen silmissään. Hänen näkönsä sumenee, ja sitten hän kuvittelee näkevänsä hämärän humanoidihahmon. Stellar Intelligencen agentti Francis Ngyen haluaa neuvotella hänen kanssaan.

Ngyen kertoo, että hänet istutettiin psykokirurgialla Colemanin päähän Mision du Raquel -habitaatilla peruskoulutusjakson loppupuolella muutamaa kuukautta sitten. Ngyen itse on kotoisin Lunalta, ja vaikka hän on aiemminkin vaihtanut kehoja, tämä on ensimmäinen kerta kun hänet on tällä tavoin sijoitettu jo käytössä olevaan ruumiiseen. Menetelmä on hyvin uusi, eikä Tasavallan lääkinnällä ole oletettavasti mitään keinoa havaita hänen läsnäoloaan. Jotta hänet saatiin mahtumaan Colemanin päähän, sieltä siivottiin pois joukko harvoin käytettyjä muistoja.

Ngyen sanoo tehtävänsä olevan hankkia tietoja Luján V:lle hyökänneistä koneälyistä. Tasavalta ei ole kovin innokas jakamaaan niitä, mutta Stellar Intelligence katsoo koneälyjen olevan uhka kaikille, ja on siksi nähnyt tarpeelliseksi sijoittaa omankin agenttinsa alueelle - ja arvioiden mukaan Saint Sunniva on alus, jota Tasavallan avaruusjoukot käyttävät koneälyjahdissa. Ngyen sanoo, ettei SI ole tässä Jupiterin tasavallan vihollinen - että heillä on yhteinen vihollinen ja yhteiset intressit sitä vastaan. Hän myös sanoo, että kun komennus on ohi, SI voi palauttaa Colemanille tämän omat muistot samalla kun Ngyenin persoona otetaan pois tämän päästä.

Coleman ja Ngyen eivät tarkalleen ottaen pysty lukemaan toistensa ajatuksia, vaikka jonkin verran vuotoa tapahtuukin. Heillä on yhteensä vain yhden mielen prosessoriteho, mistä johtuen esim. keskustelut heidän välillään tapahtuvat hitaasti. Ngyen tahtoo, ettei Coleman paljasta hänen olemassaoloaan kenellekään, koska hän arvioi, että tästä johtuen Coleman teloitettaisiin. Ngyen väittää, että häntä itseään häntä ei tämä pelota - hänestä on varmuuskopio olemassa, mutta Coleman sanoo hänen bluffaavan, ja että Ngyen tuskin ottaa nykyisen olemassaolonsa häviämistä aivan näin tyynesti.

Tällä hetkellä olennaisinta on miettiä, mitä seuraavaksi tehdään. Ristiriitaiset Ayezille kerrotut tarinat ovat herättäneet tiedustelu-upseeri Jaramillon huomion, ja Ngyenin Colemanin ektoon istuttama ylimääräinen ohjelma on kiistaton todiste siitä, että jotain kieroa on tekeillä. Ngyen sanoo, että ainakin kymmenessä muussa ektossa laivalla on sama ohjelma, ja että se luonee riittävästi savuverhoa asialle. Mitä laivan kantahenkilökuntaan tulee, Colemanin täytyy vain kertoa jokin uskottava tarina, ja olla käyttäytymättä epäilyttävästi, niin heidän epäilyksensä löytävät lopulta jonkin toisen kohteen. Mitään lääketieteellistä näyttöä Colemanin päässä olevasta vierailijasta ei kuitenkaan pystytä Tasavallan osaamisella löytämään.

Coleman vaatii, että Ngyen lakkaa käyttämästä hänen ruumistaan ilman lupaa, ja myös lakkaa sabotoimasta Saint Sunnivan laitteita.
CategoryPelit - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki