Revision [296]

This is an old revision of DeepBlackSky05 made by AdminDare on 2016-01-19 12:00:12.

 

Devil and the Deep Black Sky 05: Heidän ikuiset sielunsa<-- 04: Kuolema anarkiassa - 06: -->

"Teidän pitäisi varmaankin puhua Diafotismoksen kanssa."
- UrmurcheonJane Doe, jossain Jupiterin ulompien kuiden radoilla, 23. helmikuuta 2144, aamuyö


Tilanne Tasavallan laivaston komentopisteessä Jane Doella on sekava. Jokseenkin järkyttyneen oloinen Alghani antaa selontekoa Ytterhusin kohtalosta, ja sotilaat reagoivat toverinsa kuolemaan raivolla tai tukahdutetulla paniikilla. Aliluutnantti Fjell ja alikersantti Guanchana pysyvät kuitenkin rauhallisina, ja tilanne tuntuu olevan heillä edes jotenkuten hallinnassa. Alghani oli ollut Ytterhusin kanssa That Ping You Hear -lääkintä- ja tehdasaluksella, oli joutunut eroon Ytterhusista aluksen omituisten asukkien häiritessä heitä, ja myöhemmin löytänyt Ytterhusin ruumiin ilmastointikanavasta. Ytterhusin pää on poltettu plasmasoihdulla tai muulla työkalulla. Niille jotka vilkaisevat kankaan alle näky on kamala.

Kun selonteko on päättynyt, sotilaat komennetaan vartiokonfiguraatioon, ja Guanchana sekä Fjell viestittävät kapteenin kanssa tilanteen kehittymisestä. Isä Joaquin tulee juttelemaan Weissbinder Chariot Theme Songilla käyneiden sotilaiden kanssa, ja kyselee ihmisten tilanteesta tällä aluksella. Hänelle kerrotaan, että katolinen yhteisö oli toivonut isä Joaquinin pitävän heille messun, mutta tässä tilanteessa sellaista tuskin voidaan pitää. Hän myös kertoo, että Anne-Marie Meredithin päiväkirjasta puuttuu osia; joku on leikannut siitä merkintöjä pois, joskin on pyrkinyt tekemään sen huomaamattomasti. Coleman esittää veikkauksen, että Meredithin ei välttämättä ole annettu kuolla uskonsa mukaisesti.

Samalla kun lääkintäpari Santangeli ja Perrigos ryhtyvät tekemään Ytterhusin ruumiille kuolemansyytutkimusta, Fjell käskee Acostan kokoamaan ryhmän ja lähtemään That Ping You Hearille. Tehtävänä on kytkeä virta pois aluksen neutrinofarcasterista, jota parvi käyttää egocastaamiseen. Tarkoitus on estää murhaajaa pakenemasta mielensiirtokeinoilla. Mieluiten tämä on tarkoitus tehdä rikkomatta mitään, mutta jos on välttämätöntä, Acosta voi vaikka tilata ohjusiskun Saint Sunnivalta.

Acosta valitsee tiimiinsä Colemanin, Falkin, Iglesiasin sekä rauhoittavia syöneen Alghanin, joka on ainoana sotilaista käynyt That Ping You Hearilla. Falk ennen lähtöä Fjellille lyhyen tilanneraportin Weissbinder Chariot Theme Songilla haastattelemastaan Tasavallan agentista, ja ehdottaa, että tämä tuotaisiin Jane Doelle täyttä debriefausta varten. Fjell ilmoittaa tekevänsä näin.

Ryhmä käy sukkulassa poimimassa taistelupanssarit ja raidehaulikot. Niitä on vain kaksi, ja ne menevät Acostalle sekä Iglesiasille; muut kolme saavat tyytyä kevyeen tyhjiöpukuun ja pistooliin. Sen jälkeen sukkulasta siirrytään ulkokautta pienelle rakettilautalle, ja sillä siirrytään Jane Doelta toiselle alukselle.Pelinjohtajan kommentteja


Kuvaus avattu
<-- 04: Kuolema anarkiassa - 06: -->CategoryDeepBlack - CategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki