Revision [504]

This is an old revision of Coleman made by AdminDare on 2017-01-22 13:03:02.

 

JAMES COLEMAN


 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/coleman_pvt.jpg)

2nd Petty Officer James Coleman
Jovian; born 2125, Callisto, Ger∂r Mining Base
English; reddish hair, blue eyes
FLAT: ST 10 DX 10 IQ 11 WILL 10 HT 11
Speed 5.25
IMPLANTS: Basic Biomods, Mental Augmentation: Multiple Personalities
Amnesia, Military Rank 1 (Petty Officer)
English, Spanish, Scandinavian, Electronic Ops (Life Support)-12, (astronav)-8, (commo)-8 Guns: Kinetic-9, Free Fall-10, Vacc Suit-10, Memetic resistance-9, Savoir-Faire (military)-9, Tactics-8, Gesture-9, Gunner-8, Fast Talk-10, Merchant-10, Gambling-10, Carousing-11

(Some skills from other personality:)

Stealth-16, Computer Hacking-15, Electronic Ops (Security/TL9)-14, Guns (Kinetic)-15, Free Fall-15, Vacc Suit-14, Research-13, Karate-13, Breath Control-13, Piloting (spacecraft)-10, Navigation (space)-9Salamatkustaja


Colemanin ollessa nukutettuna lääkinnässä hän kävi keskustelua olennon kanssa, joka sanoi olevansa hänen aivoihinsa istutettu toinen mieli. Mieli sanoi nimekseen Francis Ngyen ja olevansa Stellar Intelligencen agentti Marsista, tehtävänään tutkia Luján V:ä kohdannutta koneälyhyökkäystä.

Ngyen sanoi, että tehty hyökkäys on ensimmäinen lajissaan vuosiin ja sellaisena ongelma ei ainoastaan Tasavallalle vaan muillekin valtakunnille. Stellar Intelligence oli pitänyt todennäköisimpänä, että Saint Sunniva olisi sitä tutkimaan lähetetty alus, joten joulukuussa Ngyen oli istutettu sinne määrättävän alokkaan aivoihin psykokirurgialla Mision de Raquel -habitaatilla. Ngyenin mahduttamiseksi Colemanin päästä oli raivattu mm. epäolennaisia muistoja, mutta nämä ovat kuulemma tallessa.

Ngyen väitti, että Tasavallan teknologialla häntä on mahdotonta havaita, mutta jos Coleman kertoo laivastolle hänen olemassaolostaan, Tasavalta luultavasti teloittaa molemmat. Ngyen vakuuttaa, että hän ei aio mitään vahinkoa Tasavallalle, ja väittää, ettei hänellä itsellään ole mitään pelättävää koska hänestä on olemassa varmuuskopio toisaalla. Coleman ei kuitenkaan uskonut tätä.


Sosiaaliset kuviot Gerdrillä


Pikakaavio ystäväpiiristä, ja miten se linkittyy sotilastuttaviin.

 (image: https://posthuman.karmavector.org/images/Kuvitus/sosiaalikuvio_coleman.jpg)


Piotr Sokolov. Vuotta nuorempi, vanhemmat saapuivat Gerdiin aika samaan aikaan Colemanin vanhempien kanssa. Sitä kautta perhetuttuja. Unelmoi ainakin vuosi sitten vielä ammattilaisen urasta. Todennäköisesti ei hyvä mahkuja, mutta ei järkevää kakkossuunnitelmaa. Hiukan tosikko, mutta maailman suurin sydän. Piotrin kohtalo huolestuttaa Colemania.

Ari Björkson. Entinen paras kaveri. Pasifisti. Meni sukset ristiin kun James lähti armeijaan. Poliittisesti aktiivinen, mutta kuinkas tää nyt toimii ilman kansalaisuuttaa? Hyvis ja idealisti. Porukan hauskuuttaja. Jälleennäkeminen pelottaa.

Eva Björksdottir. Edellisen kaksoissisko. Jamesin ensirakkaus. Välit menivät aikanaan poikki aika liekikkäästi, mutta draama ehti lientyä jo aikaa sitten. Lähti armeijaan samaan aikaan. Voimakkaat mielipiteet, mutta ei ota kierroksia kovin herkästi. Ei tule toimeen äitinsä kanssa, joka on enemmän Arin linjoilla. Haluaa kansalaisuuden ja kylliksi rahaa että voi opiskella asianajajaksi. Ei välttämättä edes kotona.

Sarah London. Vanhemmat saapuivat samalla aluksella Colemanin vanhempien kanssa, myöskin perhetuttuja. Anglofiili. Haluaa tehdä elokuvaa, mutta rahat eivät riitä opiskelemaan. Porukan riitapukari (ei porukan sisällä, mutta saa olla pitämässä erossa muista välillä.) Porukan taidesielu. Sarahia on ikävä: edustaa juuri kaikkea sitä mitä aluksella ei hirveästi ole. Sarah on alkuvuodesta alkanut seurustella Jacob Lindh -nimisen taideopiskelijan ja Arne Falkin tutun kanssa.

Per Gustaffson. Hiljainen melko kiltti nörtti. Sai stipendin yliopistolle. Oli aikanaan kiusattu ja Sarah ja Ari ottivat siipiensä suojaan ja jäi porukkaan. Colemanin lisäksi ainoa porukassa jolla on tekniikan tajua. Toivottavasti on viihtynyt yliopistolla -- mutta miksei olisi?

CategoryHahmot
There are 2 comments on this page. [Show comments]
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki