Revision [1196]

This is an old revision of PowerFailure made by AdminDare on 2019-11-26 13:01:13.

 

Power Failure


<-- Devil and the Deep Black Sky 31: Ave Maria

"Se ei ollut kustannustehokasta."
- Alejandra SaviniRadalla Metis-Kuczynski, huhtikuu 2146


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/metis-kuczynski.png)

Möhkälemäinen, raskaasti säteilysuojattu plasmaraketti ryömii lyhyttä matkaa Metis-kuulta Kuczynskille. Sen sisällä istuu yhtäläiseen raskaissa vihamielisen ympäristön työskenteleypuvuissa pilotti ja neljä matkustajaa. Lentäjä Raquel Cameron, toimitusjohtaja Alejandra Savini, pääinsinööri Peter Ortega, huoltoinsinööri Blaise Pascal sekä turvamies Enrique Ibarra ovat matkalla Kucynskillä sijaitsevaan Tormenta Sajjama -yrityksen voimalaan selvittämään, miksi se ei enää lähetä laserilla voimaa Bush-habitaatille Metisillä.

Tormenta Sajjama on pieni yritys, Savini on sen perustaja ja pääosakas, ja Kuczynskin voimala on sen ainoa laitos. Ortegan suunnittelema satojen kilometrien pituinen sähkölieka kurottuu kuun pinnalta Jupiterin magnetosfääriin ja kerää energiaa, jonka tukikohta lähettää laserilla Metisiin. Viikko sitten laser kuitenkin sammui. Kuu sijaitsee alueella, jossa sähkömagneettinen häiriömäärä tekee järkevän viestinnän liki mahdottmaksi, joten paikan päällä käyminen on ainoa keino selvittää, missä vika on.

Lento kestää kymmenen tuntia. Kuczynski on vain pari kilometriä halkaisijaltaan oleva pallo, jonka päiväntasaajaa kiertää lasereiden suojarakenteet. Jupiterin puolella on sähkölieka, mutta sinne ei laskeuduta. Alus kiinnittyy kuun pimeälle puolelle saadakseen edes hieman suojaa säteilyvuolta. Telakointikädet tarttuvat alukseen, ja lähes olemattomassa painovoimassa kaikki, paitsi Cameron-pilotti nousevat ulos.

Kuczynskin painvoima on mitätön, magneetit pitävät tulokkaat kiinni maahan istutetussa metallipolussa. Savini avaa oven. 1200 metriä pitkä käytävä kulkee kuun sisään. Kahvahissi vie kaikki eteenpäin, kohti keskusta. Mikään ei näytä olevan rikki.

Kuun uumenissa


Koko voimalan ohjauskeskus sijaitsee kuun keskellä. Laitos on tyhjiössä; ei ole kannattavaa koettaa pitää täällä ilmakehää. Keskustietokonejärjestelmä on kaatunut, mutta Pascal saa sen uudelleenkäynnistettyä. Monet alijärjestelmät ilmoittavat virheestä. Laitoksen akustossa on 90% virtaa, mutta tehokkaassa laserissa on useita estojärjestelmiä, eikä se laukea jos vikoja esiintyy. Pascal jää yksin selvittämään tietokoneongelmia, Savini, Ibarra ja Ortega lähtevät kuun Jupiterin puolella vilkaisemaan liekaa silmämääräisesti.

Sisäinen viestintä täällä toimii joko lähiradiolla tai johtoja pitkin; pitkän kantaman radiot eivät ole luotettavia. Cameron on saamut aluksen kytkettyä viestintäjärjestelmiin ja koettaa rupatella Pascalin kanssa kotona Bushilla olevasta ihmissuhdekriisistään, mutta Pascalia ei moinen kauheasti kiinnosta.


Pelinjohtajan kommentteja


kuvaus kirjoitetaan nyt sit tästäkin


<-- Devil and the Deep Black Sky 31: Ave MariaCategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki