Revision [1194]

This is an old revision of PowerFailure made by AdminDare on 2019-11-26 10:04:10.

 

Power Failure


<-- Devil and the Deep Black Sky 31: Ave Maria


Radalla Metis-Kuczynski, huhtikuu 2146


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/metis-kuczynski.png)

Möhkälemäinen, raskaasti säteilysuojattu plasmaraketti ryömii lyhyttä matkaa Metis-kuulta Kuczynskille. Sen sisällä istuu yhtäläiseen raskaissa vihamielisen ympäristön työskenteleypuvuissa pilotti ja neljä matkustajaa. Lentäjä Raquel Cameron, toimitusjohtaja Alejandra Savini, pääinsinööri Peter Ortega, huoltoinsinööri Blaise Pascal sekä turvamies Enrique Ibarra ovat matkalla Kucynskillä sijaitsevaan Tormenta Sajjama -yrityksen voimalaan selvittämään, miksi se ei enää lähetä laserilla voimaa Bush-habitaatille Metisillä.

Tormenta Sajjama on pieni yritys, Savini on sen perustaja ja pääosakas, ja Kuczynskin voimala on sen ainoa laitos. Ortegan suunnittelema satojen kilometrien pituinen sähkölieka kurottuu kuun pinnalta Jupiterin magnetosfääriin ja kerää energiaa, jonka tukikohta lähettää laserilla Metisiin. Viikko sitten laser kuitenkin sammui. Kuu sijaitsee alueella, jossa sähkömagneettinen häiriömäärä tekee järkevän viestinnän liki mahdottmaksi, joten paikan päällä käyminen on ainoa keino selvittää, missä vika on.

Lento kestää kymmenen tuntia. Kuczynski on vain pari kilometriä halkaisijaltaan oleva pallo, jonka päiväntasaajaa kiertää lasereiden suojarakenteet. Jupiterin puolella on sähkölieka, mutta sinne ei laskeuduta. Alus kiinnittyy kuun pimeälle puolelle saadakseen edes hieman suojaa säteilyvuolta. Telakointikädet tarttuvat alukseen, ja lähes olemattomassa painovoimassa kaikki, paitsi Cameron-pilotti nousevat ulos.


Pelinjohtajan kommentteja


kuvaus kirjoitetaan nyt sit tästäkin


<-- Devil and the Deep Black Sky 31: Ave MariaCategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki