Revision [1663]

This is an old revision of OutThere5 made by AdminDare on 2022-05-04 07:59:20.

 

Out There 5: Kaksi reittiä


<--: 4: Kolme kuorinippua

"Hankkikaa minulle morfi."
- Kapteeni Ash McGill

 

Bromon komentokupla, 4.3. 2147, kello 15 aluksen aikaa


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/outthere_flotilla.png)

Kaapeli-inventaarion myötä koetetaan selvittää, onko aluksilla riittävästi kaapelia kantamaan Tanya Gomezilta Nagasawalle. 15 kilometristä löytyy Bromon ja Tanya Gomezin varastoista ehkä 6 kilometriä. Kuitenkin suurin rahtialus on Waitui Tolu, ja sen kolmesta valtavasta ruumasta yksi on vielä kokonaan tutkimatta. Mutta viime kerralla kun siellä käytiin, jouduttiin taistelurobotin kynsiin. Uskaltaako alukselle mennä enää uudelleen?

Joku keksii, että Sei-Epsonin huoltorobotteja voi myös kauko-ohjata. Altairin aiempi robotti, jonka keskusyksikössä on pahoja häiriöitä, olisi ehkä käytettävissä kauko-ohjattavana tiedustelulaitteena. Kriang Krai päätyy ohjaamaan roboa, jonka ryhmä lähettää Waitui Toluun tutkimaan. Robo hyppää Bromolta Waitui Tolulle, ja jättää jälkeensä radiomajakoita, jotta signaali kulkisi aluksen rungon läpikin. Robo menee sisään miehistötilojen aukosta, kulkee niiden läpi rahtikannelle, ja astuu eteläiseen ruumaan. Siellä on suuria rahtikontteja, joiden manifesteja luetaan. Ensimmäinen kontti sisältää siemenviljaa tai jotain muuta epäkiintoisaa, mutta seuraava on täynnä metallivetyä - ja seuraava, ja sitä seuraava. Täällä on valtavat määrät reaktoripolttoainetta ja reaktiomassaa.

Sitten robotti näkee takakamerastaan liikettä. Kulman takaa ilmestyy nopeasti liikkuva humanoidihahmo, jolla on jotain pitkänomaista käsissään. Kriang Krai yrittää piiloutua, mutta humanoidi on nopeampi. Sen käsissä on kivääri, jolla se ampuu -- ja sitten signaali etärobottiin katkeaa.

Robo oli jättänyt radiomajakoiden lisäksi jälkeensä pieniä kameroita, ja niissä näkyy pian liikettä. Kolme kiväärejä kantavaa humanoidirobottia, käsivarsissaan Fijin lipputunnus, liikkuu epäinhimillisellä täsmällisyydellä ja päättäväisyydellä Waitui Tolun halki, kohti rungossa olevaa repeämää josta ryhmän robotti oli tullut sisään. Ne nousevat Waitui Tolun rungolle, tekevät nopean tilanneanalyysin, ja loikkaavat sitten kohti Bromoa.

Linnoittamista


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/fiji_bots_bromo.png) Bromolla nelikko tajuaa, että heidän on suojauduttava. Alukseen johtaa kaksi ilmalukkoa, ja ne ovat turvallista mallia, mikä tarkoittaa että vaikka ne eivät ole lukittavissa, hydrauliikka estää ulompien ovien avautumisen jos sisempi ovi on auki. Fajar ja Altair rientävät aluksen keulan ilmalukolle Bromon keskiosassa yhä olevan tukoksen läpi, Berin otttaa peräosan ilmalukon. Ilmalukkojen sisemmät ovat teljetään täysin auki. Kriang Krai katsoo rungon kameroista, kun kolme taistelurobottia lähestyy alusta. Hän yrittää viestittää niille, mutta ne joko eivät kuule tai eivät vaivaudu vastaamaan. Ne laskeutuvat Bromon rungolle ja asettuvat heti taistelumuodostelmaan.

Robottien liikkeet ovat nopeita ja epäröimättömiä, ja vaikutelma on, että niissä ei ole mitään inhimillistä ohjaamassa.


Pelinjohtajan kommentteja


Peli, joka meni täysin toisin kuin olin suunnitellut, koskapa hahmot päättivät käydä härnäämässä Waitui Tolun automaattijärjestelmiä.

<--: 4: Kolme kuorinippuaCategoryPelit - CategoryOutThere
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki