Revision [1658]

This is an old revision of OutThere5 made by AdminDare on 2022-05-03 18:47:10.

 

Out There 5: Kaksi reittiä


<--: 4: Kolme kuorinippua

"Hankkikaa minulle morfi."
- Kapteeni Ash McGill

 

Bromon komentokupla, 4.3. 2147, kello 15 aluksen aikaa


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/outthere_flotilla.png)

Kaapeli-inventaarion myötä koetetaan selvittää, onko aluksilla riittävästi kaapelia kantamaan Tanya Gomezilta Nagasawalle. 15 kilometristä löytyy Bromon ja Tanya Gomezin varastoista ehkä 6 kilometriä. Kuitenkin suurin rahtialus on Waitui Tolu, ja sen kolmesta valtavasta ruumasta yksi on vielä kokonaan tutkimatta. Mutta viime kerralla kun siellä käytiin, jouduttiin taistelurobotin kynsiin. Uskaltaako alukselle mennä enää uudelleen?

Joku keksii, että Sei-Epsonin huoltorobotteja voi myös kauko-ohjata. Altairin aiempi robotti, jonka keskusyksikössä on pahoja häiriöitä, olisi ehkä käytettävissä kauko-ohjattavana tiedustelulaitteena. Kriang Krai päätyy ohjaamaan roboa, jonka ryhmä lähettää Waitui Toluun tutkimaan. Robo hyppää Bromolta Waitui Tolulle, ja jättää jälkeensä radiomajakoita, jotta signaali kulkisi aluksen rungon läpikin.


Pelinjohtajan kommentteja


Peli, joka meni täysin toisin kuin olin suunnitellut, koskapa hahmot päättivät käydä härnäämässä Waitui Tolun automaattijärjestelmiä.

<--: 4: Kolme kuorinippuaCategoryPelit - CategoryOutThere
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki