Revision [1294]

This is an old revision of DeepBlackSky39 made by AdminDare on 2020-09-05 05:16:22.

 

Devil and the Deep Black Sky 39: Kansalaiset


<-- 38: Hyvästi, Saint Sunniva


TJ 30: marraskuu 2146


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/poistuneet_039.png)
Saint Sunnivan operaation jälkeen muutama miehistön jäsen on siirtynyt lääkintävapaalle: basiliski oli aiheuttanut joissakin vaihtelevan tasoista psykoosia, ja kaikki eivät toipuneet siitä peruslääkinnällä. Etenkin alikersantti Miguez, joka oli alkanut syödä ihmislihaa, ja matruusi Asten, joka oli vakuuttunut siitä, että hän oli kuollut, tarvitsevat perusteellista psykiatrista hoitoa. Koroita ei koskaan löytynyt.

Massiivinen paperisota ja sisäinen tutkinta siitä, oliko todella välttämätöntä ampua Saint Sunniva alas taivaalta on käyty läpi (ja lopputuloksena on, että tämä oli hyväksyttävää ja jopa esimerkillistä). Aluskin on saatu kunnostettua basiliskin, whipperien ja tietojärjestelmien hajoamisen jäljiltä.

Saint Eskil toimii maaliosastona sotaharjoituksessa. Vuoden 2144 kurssi alkaa valmistautua poistumiseen.

TJ 15: joulukuun alku


Sotaharjoitus päättyy. Saint Eskil ottaa kurssin ulommilta radoilta kohti Galileon kuita.

Valcuijan saa ylennyksen aliluutnantiksi, ja Webica siirtyy tekniikkaryhmään Colemanin toveriksi. Coleman havaitsee ensimmäisenä, että hänellä ei oikeastaan ole enää mitään tehtävää täällä. Samalla osaamisen siirto-operaatio ja palveluksen päätöstoiminnat lähtevät todella käyntiin. Lähes kaikkialla alus on jäämässä hyvin käsiin, mutta valtaus on hienoinen ongelma. Ayez on ottamassa kuudeksi kuukaudeksi maihinlaskumestarin tehtävät, mutta hänen luu- ja lihasrappeumansa sekä yhä jatkuva puosun vastuu hankaloittavat tätä. Ulkopuoleltakin koetetaan värvätä sopivaa henkilöä, mutta hyvät kandidaatit eivät tunnu Saint Eskilille jostain merkillisestä syystä hakevan.

Acostaa sotilaspalveluksen päättyminen karmii. Coleman juttelee Acostan kanssa tulevaisuudensuunnitelmista, ja sanoo vakavasti harkitsevansa Jaramillon tarjousta tiedustelu-urasta. Acosta on tästä yllättynyt.

Muutenkin kotiutumassa olevat sotilaat vaihtavat tulevaisuudensuunnitelmia. Alghani aikoo ammattijääkiekkoilijaksi Ger∂risk Drakeriin, tai jos tämä ei onnistu, turva-alalle. Mackay aikoo perustaa yrityksen, mutta detaljit ovat hämäriä. Iglesias ei tiedä mitä tahtoisi, ja Falk on hieman samassa tilanteessa: aliluutnanteille kaikki mahdollisuudet ovat avoimia, mutta sotilastoiminnan jälkeen paluu opiskelemaan tuntuu epätodelliselta.

TJ 10


Saint Eskil saa seuraavat käskynsä, joita käsitellään johtoryhmässä. Uudenvuoden jälkeen, kun uusi erä tuoreita matruuseja on saapunut, alus lähtee takaisin Kreikkalaisille. Salaisen tiedustelutiedon mukaan Havana de Cielon parlamentti on hakemassa Tasavallan protektoraatin asemaa, ja Tasavallan senaatti tulee lähes varmasti hyväksymään tämän. On selvää, että tämä tulee kuitenkin aiheuttamaan levottomuuksia sekä monikulttuurisessa habissa että sen lähiavaruudessa. Kalliston taistelulaivasto vahvistaa Ulompien kuiden laivastoa näiden torjunnassa, ja Saint Eskiliä halutaan käyttää sekä avaruuspuolustuksessa että osana itse habissa tapahtuvaa rauhanturvaamista.

Vuosikurssin 2144 poistumista harmitellaan "juuri nyt kun näiden osaamiselle olisi käyttöä", mutta kapteeni Halkenhvad toteaa että näin nämä asiat aina menevät: juuri kun asevelvolliset alkavat olla todella hyviä työssään, heidän aikansa päättyy.

Johtoryhmän kokouksen jälkeen sotilasopistoon suuntaamassa ollut Acosta käy kapteenin puheilla, ja tarjoutuu palkkautumaan Saint Eskilin kantamiehistöön, jos tarvetta on. Kapteeni toteaa tarvitsevansa hyvän maihinlaskumestarin, ja Acosta on tässä kunnostautunut. Acosta ottaa vuoden pestin, ja samalla suorittaa sotilasopiston käytännön harjoittelua. Pesti ilmoitetaan alukselle seuraavassa kapteenin käskynjaossa.

TJ 3


TJ 0Pelinjohtajan kommentit


peli pelaamatta


<-- 38: Hyvästi, Saint SunnivaCategoryPelit - CategoryPelit2144 - CategoryDeepBlack - CategoryDeepBlackMainStory
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki