Revision [1218]

This is an old revision of DeepBlackSky36 made by AdminDare on 2020-01-09 20:36:18.

 

Devil and the Deep Black Sky 36: Urasuunnitelmat


<-- 35: Virheitä ja typeryyksiä - 37: -->

"En mä halua mitään koulua, mä haluan toimintaa!"
- Acosta

 


Saint Eskil, Jupiterin kiertorata, Kreikkalaisten lähistöllä


Teloitusten jälkeen tunnelma Saint Eskilillä on levoton. Osa miehistöstä haluaisi unohtaa koko tapauksen, toiset taas ovat ahdistuneita toveriensa surmaamisesta, ja kolmanet ovat sitä mieltä, että oikein meni. Näissä merkeissä taisteluristeilijä lähtee kahdeksan viikon matkalle kohti Jupiterin sisimpiä kuita.

Matkan alussa kapteeni jakaa ylennyksiä: Mastermanista tulee aliluutnantti, ja Miguez sekä Choshi ylennetään alikersanteiksi. Ylennysharkinnassa on muitakin; lähinnä Norrhjelm sekä Lavezzi. Kummankin näistä ylentäminen olisi siitä erikoinen operaatio, että se johtaisi heidän nykyisten esimiestensä Colemanin ja Acostan siirtymiseen heidän alaisuuteensa.

Miehistökannella tapellaan, kun aseistuksen matruusi Kawatake suhtautuu kepeästi Zuabin kuolemaan, ja Sarah London kimpaantuu tästä. Alghani ja Chiklis liittyvät tappeluun, ja se käy aika rumaksi ennenkuin se saadaan rauhoitettua. Tappelijat sullotaan putkaan, ja sen jälkeen määrätään yhdessä maalaamaan uudelleen aluksen kappeli. Siellä oppivat elämään toistensa kanssa.

Ylennysten pohtiminen on hankalaa. Etenkin Lavezzin soveltuvuutta upseeriksi monet epäilevät - Iglesiasin mielestä hän on kylmä ja piittaamaton, ja Colemanin mukaan hän ei nauti miehistön kunnioitusta.


Pelinjohtajan kommentteja


Kesken!<-- 35: Virheitä ja typeryyksiä - 37: -->CategoryPelit - CategoryPelit2144
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki