Revision [1182]

This is an old revision of DeepBlackSky35 made by AdminDare on 2019-11-26 06:40:31.

 

Devil and the Deep Black Sky 35: Virheitä ja typeryyksiä


<-- 34: Taistelu reaktorissa - 36: -->

"Pidättäkää aliluutnantti Valchak!"
- Falk

 


Saint Eskil, Tane-Roren lähiavaruus, helmikuun alku, 2146


Iglesias ja Falk ovat lukeneet taisteluristeilijän miehistön tietoja tuloksetta. Datavuori on valtava, jokainen on epäilyttävä jostain syystä eikä mitään selviä johtolankoja siihen, kuka olisi voinut vuotaa tietoja viholliselle löydy. Operaatio jätetään sillensä. Kersantti Boca on hieman hämmästynyt siitä, että yhteenveto on pelkästään "ei huomioita"; CDC:llä ylemmät vaativat aina jotain nimiä ja epäilyksiä. Laivastossa asiat ovat kuitenkin toisin.

Tane-Rorella reaktoritaistelu on voitettu, ja haavoittuneet Olano ja Sokolov evakuoidaan sukkulalla Saint Eskilille. Iglesias ottaa nämä vastaan, ja sukkulaa lentävä Bogedal toimittaa hänelle sinetöidyn laatikon sekä saateviestin. Laatikko on Colemanilta, ja sisältää vanhan simulaatiolaitteen sekä reaktorissa vangiksi otetun vihollisen pääinsinöörin. Mukana on kuulustelupöytäkirja. Nähtävästi matruusi Nytorpin saatua vihollisen androidin pää ehjänä ryhmä oli siirtänyt sen mielen reaktorissa olleeseen tietokoneeseen ja kuulustellut sitä. Vanki on nimeltään Jeremy, kapteeni Adagion pääinsinööri, ja kuulusteluissa on jo kertonut Adagion aikeet (viedä taideaarteita) sekä vahvuuden (4 mieltä, parisataa morfia).

Iglesias raportoi XO Qassimille, ja pyytää lupaa jatkaa kuulusteluja. Qassim sano, että tämä käy. Laite ja sen sisällä oleva mieli annetaan Falkille. (Laittessa ei ole mitään ulkopuolisia kytkentöjä; Coleman on pitänyt huolta tästä jo Tane-Rorella.) Samoihin aikoihin renkaalta tulee viesti kapteeni Adagiolta. Hän ei suoranaisesti myönnä tappiotaan vaan sanoo, että taidaarteiden jakamisesta pitäisi nyt neuvotella; hän varoittaa, että ennemmin kuin lähtee tyhjin käsin hän on valmis polttamaan koko museon ja kaiken mitä siellä on. Qassim jättää Iglesiasin sillan komentoon, ja menee herättämään kapteeeni Halkenhvadin.

Falk pukeutuu AR-laseihin ja hyppää simulaatioon. Se on karkeampi kuin aiemmin koettu vastaava ja esittää kerrostaloasuntoa Vanhalla Maapallolla. Jeremy ja Falk istuvat olohuoneessa; Falk esittäytyy ja kyselee asioita. Hän aloittaa varmistamalla pöytäkirjan seikat, ja sitten tiedustelee tarkemmin rikollisten yhteyksistä Saint Eskiliin. Varmistuu, että he ovat epäilleet Saint Eskilin saapumista jo 10 päivää ja valmistautuneet siihen viikon; he tietävät aluksen miehistökoostumuksen ainakin upseeritasolle asti. Heidän alkuperäinen suunnitelmansa oli kaapata maihinlaskuryhmä, mutta tämä epäonnistui. Jeremy itse vaikuttaa yhteistyöhaluiselta ja tahtovan vain egocastin kotiinsa; häntä ei ihan pohjattomasti tunnu lohduttavan tieto siitä, että hänet on varmuuskopioitu joskus.


Pelinjohtajan kommentit


kesken


<-- 34: Taistelu reaktorissa - 36: -->CategoryPelit - CategoryDeepBlackMainStory - CategoryPelit2144 - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki