Revision [1083]

This is an old revision of DeepBlackSky33 made by AdminDare on 2019-08-13 08:39:12.

 

Devil and the Deep Black Sky 33: Ilmaherruus<-- 32: Tane-Rore - 34: -->

New Manilan kiertorata, tammikuun alku 2146


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/Kuvitus/xmas_draw_text.jpg) Joululomailleet johtoryhmän jäsenet palaavat aluksella, joka on huollettu ja kunnostettu. Saint Eskil ei ole heti lähdössä rintamalle, ja sen vanha miehistö on tästä johtuen rauhallisempaa kuin aikoihin. Muutamia henkilöstömuutoksia on tapahtunut: Vandergrafin tilalle navigaattoriksi on saapunut ylipursimies Beebe (joka palveli aiemmin Saint Genevievellä). Webica on ylennetty aliluutnantiksi ja muuttaa Colemanin kanssa samaan hyttiin. Colemanin saama pöhkö joulukortti on hytin pöydällä. Matruusi De Arcio on puolestaan siirtynyt asejärjestelmistä valtaukseen, koskapa valtaus on hyvin vähälukuinen vuosikurssin 2143 kotiutuksen jälkeen. Vettermoln on siirtynyt LSO:sta runkoryhmään. Jaramillo ei ole enää aluksella. Falk saa häneltä JSFI:n kanavalta yhden sanan viestin - "¡duermed!" (nuku).

Pari päivää uudenvuoden jälkeen vuoden 2146 tuoreet matruusit saapuvat alukselle. Heitä on 16, ja heidän sijoittamisensa on aliupseeriston tehtävä: johtoporras seuraa tätä vain sivusta.


Pelinjohtajan kommentteja


kesken


<-- 32: Tane-Rore - 34: -->


CategoryPelit - CategoryDeepBlack
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki