Revision [769]

This is an old revision of DeepBlackSky20 made by AdminDare on 2018-01-20 10:26:01.

 

Devil and the Deep Black Sky 20: Vallankaappaus<-- 19: Friedman - 21: -->

"Tästä tuli nyt meidän operaatiomme."
- Falk

 


Saint Sunniva, maaliskuu 2145


 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/marine_chain.jpg)
Ion avaruusjalkaväen 4. avaruusrynnäkkölaivueen Delta-komppanian 1. joukkue liftaa Saint Sunnivan kyydissä Friedmanilta Miorylle. Matruusit joutuvat jakamaan punkkiaan ja muita tilojaan avaruusjalkaväen kanssa, ja ryhmänjohtajat majoitetaan aliupseerihytteihin. Matruusit valittavat punkkajaosta, avaruusjalkaväellä on hektinen treeniaikataulu, ja maaliosastona toimiva valtausryhmä sparraa heitä vastaan ja osoittaa olevansa niinikään osaavia. Falkin ja Holstin hyttiin majoitettu alikersantti Diaz on kotoisin pääkaupunki Libertystä, ja upseerikokeeseen lukemisen ohella kertoo ison maailman menosta.

Iglesias alkaa toden teolla käyttää unirytminsäätelyimplanttiaan, ja lukee upseerikokelaan tutkintoon useita ylimääräisiä tunteja päivässä. Se on helppoa, koska hän pärjää nykyään hyvin kahden tunnin yöunella.

Falk kerää Jaramillolta saamiensa ohjeiden mukaan työryhmän. Siihen kuuluvat hän, Acosta, Coleman, Iglesias ja de Vooght. Lento Friedmanilta Miorylle kestää viisi vuorokautta, ja sen viimeisenä päivänä Jaramillo pitää ryhmälle lyhyen käskynjaon. Hän sanoo kapteenin vapauttavan ryhmän Saint Sunnivan tehtävistä hetkeksi, koska Jupiterin avaruusjoukkojen tiedustelu ottaa heidät komentoketjuunsa. Jaramillolla on tiedustelussa kapteeniluutnantin arvo, ja hänellä on valtuudet antaa väliaikainen upseerikomissio ryhmälleen. Koko joukkue ylennetään tehtävän keston ajaksi sotilastiedustelun luutnanteiksi. Tehtävä suoritetaan Miorylla, ja sen ei pitäisi kestää kovin pitkään. Satamavapaa alkaa 0900, tehtäväselostus ja käskynjako ovat vuokratussa toimistossa Square Bulldog Buildingissa X-sektorilla kello 1000. Enempiä detaljeita ei vielä jaeta.

Joillekin Saint Sunnivalla on myönnetty 24 h satamavapaa, tosin Holst on halunnut pitää oman ryhmänsä aluksella, jotta hän pystyisi valvomaan huoltoa ja korjaamaan pakolaisten ja avaruusjalkaväen aiheuttamaa ylikuormitusta. Hän kiroilee, että joku oli tästä huolimatta mennyt hyväksymään Mackayn lomahakemuksen.

Kaupunkiin


Saint Sunniva jää Mioryn kiertoradalle, ja ensimmäinen sukkula vie ensimmäisen erän habiin matkustavia alas. Jaramillon työryhmä on tässä. Pohjoispään avaruussataman laskeutumismuodollisuudet ovat nopeat, kuten aiemminkin. Jopa rennolla Miorylla käynnistynyt sotatila näkyy: aiemmin hiljaisessa avaruussatamassa näkyy nyt sotilaita vartiossa. Junalla matkustetaan avaruussataman mikropainovoimasta sisemmäs, kunnes putkahdetaan ulos varsinaiseen Mioryn kaupunkiin asteroidin suuressa sisäluolassa. Kolmasosageen painovoima, raikas, tuoksuva ilma ja pintaa pitkin kurottava kaupunki aiheuttaa agorafobiaa.

Iglesiasin ektoon tulee muun mainospostin osalla europalaisen varmuuskopiointiklinikan mainos: klinikalla on konttori Miorylla, ja he muistuttavat, että edellisestä varmuuskopiosta on kolme kuukautta ja nyt on tilaisuus ottaa uusi. Niinpä kun muu ryhmä siirtyy syömään aamiaista, Iglesias ja de Vooght käväisevät Air Jernih -klinikan haarakonttorissa I-sektorilla. Klinikka on hyvin diskreetti ja virallisesti tarjoaa kosmeettista kirurgiaa, mutta mainostamatta se tarjoaa myös backup-mahdollisuuksia. De Vooght päätyy myös kirjautumaan europalaisen organisaation asiakkaaksi. Varmuuskopiointi kestää kotvasen.

 (image: http://posthuman.karmavector.org/images/jsfi_uniform.jpg) Siviilivaatteissa koko ryhmä saapuu X-sektorilla olevaan Square Bulldog Buildingiin, jossa sijaitsee useiden pienten yritysten toimistoja. Täältä Jaramillo on vuokrannut ryhmälle valmiiksi kalustetun pikkuisen toimistotilan, joka toimii tukikohtana. Ensi töikseen Jaramillo antaa jokaiselle puettavaksi sotilastiedustelun mustan univormun asiaankuuluvilla arvomerkeillä. Univormulla on todella pelottava maine kaikkialla Tasavallassa, eivätkä sotilaat ole koskaan nähneet sen käyttäjiä näin läheltä. Univormuun kuuluu kevyt panssariliivi, HUD-aurinkolasit ja palveluspistooli. Ne istuvat hämmästyttävän hyvin, ja jopa Acostan ja Colemanin podimorfin jaloille on sopivat kengät. Ryhmä saa käyttöön myös sotilastiedustelun numeroimattomat ektot, jotka tarvittaessa toimivat myös kryptattuina peer-to-peer -lähettiminä.Pelinjohtajan kommentit


Avaruusnatsit tulevat!

kuvaus aloitettu

<-- 19: Friedman - 21: -->CategoryDeepBlack - CategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki