Revision [601]

This is an old revision of DeepBlackSky15 made by AdminDare on 2017-06-01 09:26:04.

 

Devil and the Deep Black Sky 15: Kiirastuleen<-- 14: Luutnantti Garcia - 16: -->

"Meidän käskyt oli viedä teidän kuoriniput." - "EI MEILLÄ OLE SELLAISIA!"
- Niklas ja Coleman

 


Balvan 97, kaivoksen keskusta


Garcia on käymässä aluksella, ja Coleman, Acosta ja Alghani odottavat häntä kapselihotellin baarissa neuvottelua varten. Suuri osa paikallaolijoista on identtisen näköisiä tyhjiöpodeja Jor's Mining -kaivostyöyrityksestä, ja sotilaita häiritsee, ettei näitä voi erottaa toisistaan. Ihmistarkkailun vuoksi he ovat hyvin varuillaan, kun kaikki viestintäyhteydet katkeavat, ahtaaseen baariin jääneet kuusi mainaria vetävät esiin kannettavat plasmaleikkurit tai muut kaivostyökalut, ja lähtevät uhkaavasti sotilaita kohti.

Acosta määrää silmänräpäyksessä sotilaat puolustavaan muodostelmaan, ja he avaavat tulen pistooleillaan empimättä. Mainareilla ei ole yllätysetua, ja vaikka heillä on lukumäärällinen ylivoima, he eivät odottaneet kohteidensa olevan koulutettuja sotilaita. Puolessa minuutissa mainarit on ammuttu tai ajettu pakosalle ja yksi heistä on haavoittunut kuolettavasti. Yhtä haavoittuneista vaaditaan puhumaan, ja hän sanoo heidän työskentelevän El Colmillo -nimisen tyypin määräyksestä, ja että heidän piti kaapata kolmikko ja/tai viedä heidän kuorinippunsa.

Samaan aikaan paremman hotellin baarissa Iglesias ja Falk saavat habitaatin turvajoukoilta tulevan kutsun saapua näiden toimistolle käsittelemään rahtimanifestin ongelmaa. Kun kukaan muu ei vastaa viestintään, he ovat epäluuloisia; epäluuloisuus moninkertaistuu kun he tajuavat, että "turvajoukkojen toimisto" on vain merkitsemätön ovi keskuskadun eräässä seinässä.

Keskuskadun halki syöksyy Balvan-97:n aseistettuja turvajoukkoja, mutta he ovat menossa kapselihotellin baariin rauhoittamaan siellä olevaa tulitaistelua.Balvan 97

Sijainti: Jupiterin kreikkalaiset, häntäosa (lähellä Jupiteria)
Perustettu: 07/2143
Affiliaatio: Volkovin kaivosyhtymä
Tyyppi: Kennosto
Mitat: Akselit 2.2 km / 1.8 km / 1.4km, etäisyys Jupiteriin ~3.3 AU
Painovoima: mikropainovoima
Väkiluku: 1800 (1200 asukasta, 600 vierasta)
Etniset ryhmät: Mahdotonta sanoa
Kielet: Tsekki, englanti, arabia
Uskonto: Vaihtelevat
Elinkeinot: Kaivostoiminta
Naapureita: Obinam, Lot 49
Pelinjohtajan kommentit


Pelikerran kuvaus aloitettuCategoryDeepBlack - CategoryPelit
There are no comments on this page.
Perustuu Eclipse Phase -roolipelin, CC-NC-SA Posthuman Studios, 2008-. Pelijärjestelmänä GURPS.
Kampanja ja kuvitus CC-BY Dare Talvitie, 2015 - 2020 (paitsi jos muuta sanotaan):: Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki